Arzu Yanardağ'dan sürpriz proje!

Ekranlardan uzak olan oyuncu ve manken Arzu Yanardağ, yeni bir film projesi ile döneceğini duyurdu.

Başrollerini Ayhan Taş, Arzu Yanardağ ve Kutsal Kaynak'ın paylaştığı "Öldüm Bittim" isimli komedi filminin çekimleri Antalya Manavgat'ta başladı.

Ayhan Rüzgar, Arzu Yanardağ ve Tarık Akın'ın senaristliğini üstlendiği filmin yönetmenliğini Ayhan Rüzgar yapıyor. Akdeniz yöresi insanının bütün samimiyet ve sıcaklığını yansıtan filmin çekimlerinin Haziran başında tamamlanması öngörülüyor.

Arzu Yanardağ

Arzu Yanardağ

"Bir insan öleceği zamanı bilse ne yapar?" teması etrafında şekillenen filmin önümüzdeki yıl sinema sezonunda bol kahkaha attıracak iddialı bir yapım olarak izleyicilerle buluşması bekleniyor.

 

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0