Merve Terim Çetin bebeğini kaybetmişti… Yürek burkan paylaşım!

Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak bebeğini kaybetmişti. Merve Terim Çetin sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşım yaptı.

2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile evlenen  Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin çiftinin  oğulları Yaman, 2014'te dünyaya gelmişti. İlk çocuğunu 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak dünyaya getiren Merve Terim Çetin, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyordu. Ancak Çetin'den üzücü haber gelmişti. Çetin, bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Merve Terim Çetin'in son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 

Merve Terim Çetin

Merve Terim Çetin

Duygusal bir paylaşım yapan Merve Terim Çetin, takipçileriyle böyle dertleşti.  Sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getiren Terim, "Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi. 'Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim' diyerek başladığım hikâyenin sonu maalesef güzel bitmedi.

Yolumun zor ve uzun olduğunu biliyordum. Korkularım, endişelerim ilk günden beri vardı ama umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünen herkes haklıydı... Kimseyi duymak, kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir keder nehri var.Fiziken ve ruhen çok yorgunum, kabullenme safhasına geçmem için biraz zaman, biraz da anlayışa ihtiyacım var. Bana yeniden başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin… Güzel günlerde buluşmak dileğiyle...Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet..." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULAN O PAYLAŞIM:

Geçen gece uyumadan, Anne sana bir şey söylemek istiyorum ama seni üzmek istemiyorum dedi, söyle oğlum benimle her şeyi paylaşabilirsin dedim, kardeşimi çok özlüyorum keşke benim kadar şanslı olup bu dünyaya gelebilseydi dedi, ben de çok özlüyorum oğlum biliyor musun diyerek biraz detaylı nedenlerini anlattım, sonra bir kaç damla yaş döküldü gözlerinden, bir kaç damla da benden, karşılıklı ağladık, ben duygularımı göstermeye, ağlamanın cinsiyeti olmayacağını göstermeye devam edeceğim Yaman'a...

Mesela, ne zaman Türkiye'den ayrılma vakti gelse uçağa binmeden ağlıyorum ve herkes "Ağlama Yaman bakıyor, çocuk üzülecek toparla kendini" diye tepkiler alıyorum ama ağlamaktan hiç vazgeçmedim ve vazgeçmeyeceğim, sevdiklerimi arkada bıraktığım için ağlamam çok normal, onları bir süre göremeyeceğim için üzülmem de öyle ve her seferinde tane tane anlatıyorum Yaman'a neden ağladı mı, bilsin ki üzülmekte, ağlamakta hayatın bir parçası, erkekler ağlamaz diyerek, duygularını bastırmak zorunda kalan savruk çocukluklarla dolu etraf, ben o çocuklardan birini yetiştirmeyeceğim, içine avaz avaz değil, acıları kalbinden ağlayarak temizleyeceğini öğretmeye devam edeceğim Yaman'a, çünkü ağlamanın cinsiyeti olmaz ve bu dünya güzel yürekli, sağlam karakterli çocuklarla dolmalı artık. Ve sen oğlum, umarım o Gözlüğüne düşen gözyaşların kadar hep böyle masum kalırsın bu dünyada.

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ukrayna Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski'den duygusal açıklama!
İngiliz Kraliyet ailesinde ayrımcılık başladı! Prens William'a özel para basılacak

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz Kraliyet ailesinde ayrımcılık başladı! Prens William'a özel para basılacak
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0