Kültür Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy tarihin peşinde!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un düzenlediği 'Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz' projesi ile ünlü isimler eşliğinde Türkiye2yi gezdirmeye ve öğretmeye devam ediyor. Projenin bu kez durağı tarihin önemli bir kısmını barındıran Hatay şehir oldu.

Türkiye'nin tanıtımı ve iç turizmini arttırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un başlattığı "Rotahane" projesinin bu sefer ki durağı Hatay şehri oldu.

Rotahane ekibinin ünlü isimleriyle bir seyahatte 4 il gezisi!İLİŞKİLİ HABERRotahane ekibinin ünlü isimleriyle bir seyahatte 4 il gezisi!

rotahane ekibi

rotahane ekibi

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Rotahane ve projenin iş ortağı Sacred7 Travel tarafından gerçekleştirilen turda, bireysel katılımcıların dışında ünlüsüyle gezilen şehre Revna Demirören, Merva Bilginer, Emra Çarmıklı, Yonca Evcimik, Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel Alkan, İclal Aydın, Tolga Güleç, Gökhan Keser gibi isimler eşlik etti.

rotahane ekibi hatay gezisi

rotahane ekibi hatay gezisi

GEZİLEN YERLER HAYRANLIK BIRAKTI

Katılımcılar Saffet Emre Tonguç'un rehberliğiyle ilk gün gezilerine Hatay'ın sahil kenti olan ve bir zamanlar Süveydiye olarak bilinen Samandağ ilçesi ile başladı. Medeniyetler şehri Hatay'da Hz. Musa'nın Asa'sı olarak bilinen Çınar ağacı, Ab-ı Hayat suyu ve bir köy yerleşimi şeklinde toplu halde yaşayan tek Ermeni köyü olan Vakıflı Köyü gezildi. 

Emel Oysal, Pervin Ersoy

Emel Oysal, Pervin Ersoy

Hatay sokaklarında eğlenceli günler geçiren ekip, Hatay şehrinin eşsiz lezzetli yemeklerini tadarak, yerel motiflerine hayranlıklarıyla dolaşmaya ve keşfetmeye devam etti. 

İclal Aydın, Pervin Ersoy

İclal Aydın, Pervin Ersoy

GELİRLE BAĞIŞ YAPILACAK

Tüm bu gezilerden elde edilen gelir ise Pervin Ersoy'un kurucu üyeliğini yaptığı "Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği" ne başlanacağı öğrenildi. Dernekte okul öncesi eğitim için imkan bulmayan çocuklara yardım edildiği bildirildi.

Sadakatsiz'in finalinde Volkan'ın perişan hali damga vurdu! Herkes Behlül'e benzetti...

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in finalinde Volkan'ın perişan hali damga vurdu! Herkes Behlül'e benzetti...

BİR YORUM YAPIN 0