Güzel oyuncu Pelin Karahan: Annelik beni değiştirdi

Oyunculuktaki başarılarıyla adından bahsettirirken bir yandan annelik rolünü de en iyi şekilde icra eden Pelin Karahan, anneliğin onu nasıl etkilediğini açıkladı. Anne olmanın hissiyatlarından bahseden Karahan, hayata olan bakışının çocuklarından sonra çok farklılaştığını itiraf etti.

Dizi ve filmlerde görmeye alışık olduğumuz başarılı oyuncu Pelin Karahan, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Bedri Güntay ile devam eden mutlu evliliğinden dünyaya gelen Ali Demir ve Eyüp Can isimleri oğulları hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda anneliğin etkilerinden ve değiştirdiği hayatından bahsederken duygusal anlar yaşadı. Güzel oyuncu şimdilerde tiyatro ile ilgili projelerde yer alırken, iki oğlu ile birlikte yeniden dünyaya geldiğini bildirdi.

pelin karahan yemek programı

pelin karahan yemek programı

YOĞUN TEMPO İNSANI

Hayatının en yoğun döneminde olduğunu belirten güzel oyuncu Pelin Karahan "Kariyerim bu aralar biraz daha ön planda. Hem televizyon programım var (yemek programı) hem de tiyatro başladı, tabii onun provaları da çok yoğundu. Şimdi artık oyun kısmına geçtik, sahnedeyiz. Tabii programcılık ayrı, tiyatro sahnesi apayrı ama ikisi için de ayrı bir efor ve emek sarf ediyorsun. İkisi de yüksek tempo istiyor ama ben o tempoyu seviyorum." açıklamasında bulundu.

pelkin karahan ve oğulları

pelkin karahan ve oğulları

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUM"

Bu tempodan asla şikayet etmediğini dile getiren Karahan, sabahları çocuklarını kendi hazırladığını ve her şeye yettiğinde kendini daha huzurlu bulduğunu ifade etti. Üçüncü çocuk sorusuna yanıt veren Karahan "Zaten bir kadın olarak her şeye yetişmeye çalışırken, dolayısıyla sizden beklenti de daha çok oluyor ya da ben mi beklentiye sokuyorum çevremdekileri bilmiyorum. Evde belki bir kız olsa beni daha rahat anlar, hatta yardımcı da olur diye düşünüyorum bazen. Diğer yandan da benim zaten iki tane sağlıklı erkek evladım varken, kızda gözüm yok açıkçası. Sonuçta ben çalışan bir anneyim ve içinde bulunduğum bu tempoyu da sevdiğim için üçüncü çocuk şu an gerçekten hiç düşünmüyorum." açıklamasında bulundu.

pelin karahan ve annesi

pelin karahan ve annesi

"ANNEM İYİ Kİ VAR"

Annesinin büyük yardımı dokunduğunu ve yokluğunda en az kendi kadar çok ilgilendiğini açıklayan Karahan "Annem iyi ki var, o benim elim kolum. Her şeye bu kadar yetişebiliyorsam ve bunca şeyin arasında kariyerimi yapabiliyorsam bu, annem sayesindedir." şeklinde açıkladı.

pelin karahan ve oğlu ali demir

pelin karahan ve oğlu ali demir

"MUTLU ANNE OLMAMI İSTERLER"

Çocuklarına zaman ayırma konusunda hassas olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, her işe gittiğinde vicdan azabı duyduğunu belirtti. Karahan "Ben çalışan anne olmaktan mutluyum, onlar da mutlu anne olmamı ister… Sonuçta onlar da okula gidiyor, onların da bir hayatı var; evde birlikte olduğumuzda da zaten hep dip dibe vakit geçirmiyoruz. Ya da bazen onlara bir şey öğretirken, doğru mu yapıyorum yanlış mı diye sorguladığım çok oluyor. O vicdan ve eksiklik hissi hiç gitmiyor bence. Eşim de ben de elimizden geldiği kadar kendi doğrularımızla çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz. En azından genel bir ahlak bilgisini, saygıyı, görgüyü, seviyi, vicdanı vermeye çalışıyoruz. Tabii bunu söylemlerle değil, davranışlarımızla da belli etmeye çalışıyoruz." açıklaması ile gönülleri fethetti.

Dünyaca ünlü rap yıldızı Drake'e Formula 1 tutkusu 4 milyon dolar kaybettirdi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rap yıldızı Drake'e Formula 1 tutkusu 4 milyon dolar kaybettirdi
Yağmur Ün paylaşımlarıyla görenleri şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Ün paylaşımlarıyla görenleri şaşkına çevirdi!

BİR YORUM YAPIN 0