Doya Doya Moda'nın belalı ismi Ferdanur Başaran resmen eridi! Son halini görenler şok oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında 1. sezon yarışan ve hafızalara yer edinen Ferdanur Başaran resmen iğne ipliğe döndü. Son halini görenler tanıyamadı.

Doya Doya Moda programının ilk sezonunda yarışan, sivri dili ile dikkatleri üzerine çeken Ferdanur Başaran diskalifiye olmasıyla hafızalarda kazınmıştı. Daha sonra Doya Doya Moda All Star'a katılan Ferdanur Başaran verdiği kilolarla sosyal medyada gündem oldu. Instagram'ı aktif kullanan Doya Doya Moda Ferdanur'un son halini görenlerin ağzı açık kaldı.

İstanbul Arel Üniversitesi'nde eğitim almış olan Ferdanur Başaran  şık tarzının yanı sıra jüri üyeleri ve diğer yarışmacılar ile yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirdi. Programın jüri üyesi Kemal Doğulu diskalifiye nedenini "Ferdanur kamera arkasında ekibe ve diğer yarışmacılara karşı olan tutumlarından dolayı diskalifiye edildi. Ferdanur'un yerine yeni yarışmacı olarak Sena geldi. Betül'ün akıbeti Cuma günü belli olacak." sözleriyle açıklamıştı.

Giyim tarzı ile büyük beden kadınlara birçok yönden fikir veren Ferdanur Başaran, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Sık sık paylaşımda bulunan Ferdanur'un zaman içindeki değişimi ağızları açık bıraktı. 94 kilo 46 beden olan Ferdanur, fazla kilolarına elveda diyerek bambaşka bir görünüme kavuştu. Adeta iğne ipliğe dönen Ferdanur'un son hali büyük şaşkınlık yarattı. İşte Doya Doya Moda Ferdanur Başaran'ın son hali;

 Ferdanur Başaran

Ferdanur Başaran

 Ferdanur Başaran

Ferdanur Başaran

Yağmur Ün'e müstakbel eşi Doktor Doğaç'tan övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Ün'e müstakbel eşi Doktor Doğaç'tan övgü dolu sözler!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0