Yılmaz Morgül'den engellilere yardım: Robin Hood'um!

Engelsiz Yaşam Vakfı'nda gönüllü olarak görev alan şarkıcı Yılmaz Morgül, akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeleri engellilere hediye ederek yüzlerde tebessüm oluşturdu.

"Özledim", "Elveda İstanbul" ve "Gönül" gibi parçalarla hafızalarda yer edinen şarkıcı Yılmaz Morgül, müzik kariyerinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da gündem oluyor. Engelsiz Yaşam Vakfı'nda gönüllü olarak çalışan Morgül, son hareketiyle takdir topladı. 

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül

Kendisi ve Hot Döner'in bağışlarıyla akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyeler satın alan Morgül, engellilere hediye etti. "Engellilerin Robin Hood'uyum" diyen Morgül "Bağışçılardan toplayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı seviyorum" dedi.

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül

Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0