ABD'de yaşamaya başlayan Erdem Baş ilk tiyatrosunu sergiledi!

Erdem Baş, geçtiğimiz haftalarda ABD'de taşındığını ve ailesiyle birlikte yaşamını orada sürdüreceğini duyurmuştu. Ünlü oyuncu ilk tiyatro oyunlarını sergilemeye başladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle rol alan oyuncu Erdem Baş, ABD'ye taşındı. ABD'deki yeni hayatından sık sık paylaşımlar yapan Baş, gider gitmez ise yeni işi için kolları sıvadı. Baş, ABD'de oyunculuk dışında bir iş yapmayacağını ve kendi mesleğini devam ettireceğini söyledi.

TÜRKLER İÇİN TİYATRO OYUNU SAHNELEMEYE BAŞLADI!

ABD'de Türklerin en yoğun olarak yaşadığı New Jersey bölgesinde, arkadaşlarıyla birlikte şirket kuran Baş, tiyatro gösterilerine başladı.

erdem baş

erdem baş

Erdem Baş, “Buraya gelmemdeki amaç, arkadaşlarımla birlikte Amerika’da Türk tiyatrosu kurmaktı, sonunda kurduk. Geçen yılın Kasım’ın beri çalışıyoruz. Buraya geldim ve hemen provaya girdik. İlk önce Orlando’da oynadık, ondan sonra New Jersey’de oynadık. Sonra da New York’ta oynadık. Üç oyun oynadık. Oyunlar çok güzel geçti, çok güzel tepkiler aldık. Müthiş tepkiler aldık, vallahi abartmıyorum. İnsanlar diyor ki, gözümüz yaşla izledik. 35 senedir Amerika’da yaşayıp hiç Türk oyunu izleme şansları olmamış.” ifadelerini kullandı.

Oyunlarına başlayan Baş, Orlando'da sahneleyeceği Ormantik Komedi oyunundan bir görseli "29 Mayıs Orlando’da Ormantik Komedi oyunumuzla sahnedeyiz.. Çok heyecanlıyız" notuyla paylaştı.

 

İngiltere'de düzenlenen At Yarışlarına şapkalar damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere'de düzenlenen At Yarışlarına şapkalar damga vurdu!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

CESUR 1 yıl önce

Ben Ülkede önemli bir şahsiyet eksikliği var deyip duruyordum,Demekki eksik; cismini görüp adını yeni öğrendiğim Zat'mış.

Toplam 3 beğeni