Ünlü oyuncu Talat Bulut'tan genç oyuncuları kızdıracak açıklama!

Geçtiğimiz sezonlarda Yasak Elma dizisi ile adını duyuran ünlü oyuncu Talat Bulut, Beşiktaş'ta objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, genç oyuncuların biraz isim yaptıktan sonra girdikleri hava ile "şımarık" olarak nitelendirdi.

66 yaşındaki tiyatro ve ekran oyunculuğu yapan başarılı isim Talat Bulut, gündem olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta kameralara takılan ünlü oyuncu bu defa genç oyuncuları hedef gösteren Bulut, ortalığı fena karıştırdı.

yasak elma dizisinden eda ece ve talat bulut

yasak elma dizisinden eda ece ve talat bulut

"ANCAK ÇAMUR ATARSIN"

Daha önce "Yasak Elma" dizisinde boy gösteren oyuncu Bulut, ani bir kararla diziden ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda ise "Bugüne kadar ne fiyat verdiler ki? Hiç haddi olmayan insanlar "Bir oyuncu bu kadar alıyormuş"  diyorlar. Sana ne abi ya. Sen oturduğun yerden program yapıyorsun ve bunu tartışmaya açıyorsun. Sen mi ölçeceksin o insanların fiyatını? Aktörlükten anlamazsan, oyuncunun değerinden anlamazsın. Sen ancak o insanlara çamur atarsın" açıklamasını yapmıştı. 

talat bulut

talat bulut

"ŞIMARIKLIK VAR"

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş üzerinde kameralara yakalanan Bulut genç ve yeni oyuncuların tavırlarını hedef aldı. Bulut "Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyorum. Ama üç gün sonra beni görünce 'Merhaba' bile demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için şu oyuncuyu çok beğeniyorum demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalanmışsa, onu oyunculuk başarısı olarak algılıyorlar." eleştirisinde bulundu.

Cannes Film Festivali'nde Nilperi Şahinkaya'ya büyük şok!

İLİŞKİLİ HABER

Cannes Film Festivali'nde Nilperi Şahinkaya'ya büyük şok!

BİR YORUM YAPIN 0