Elvis Presley'i oynayan Austin Butler role kendini fazla kaptırınca hastanelik oldu!

Elvis Presley'in hayatını konu alan filmde başrolü oynayan Austin Butler, hastanelik hale geldi. Role kendini çok adayan ünlü isim, çekimler bitince kendini kaybetti.

Sezonun en destansı filmleri arasında yer alan Elvis Presley'in hayatını anlatan biyografi filmi, film severler tarafından merakla bekleniyor. 24 Hziran 2022 tarihinde gösterime girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Baz Luhrmann oturuyor. 2020 yılında Avusturalya'da çekimlere başlanması beklenirken pandemi döneminde Tom Hanks'in hastaneye kaldırılmasıyla süreç ertelenmişti. Ancak ünlü Hollywood yıldızı Austin Butler Avusturalya'dan ayrılmayı reddetmişti.

austin butler elvis çekimleri

austin butler elvis çekimleri

KENDİNİ KAYBETTİ

Avusturalya'da kendini eve kapatıp Elvis Presley hakkında tüm olanakları kullanan oyuncu Butler, karakteri için kendini kaybetti. Ünlü oyuncunun evinin her köşesinde Elvis'in resimleri olduğu öğrenilirken, pandemi döneminden önce çekimlerin başlamış olsaydı her şeyin daha farklı olacağını açıkladı.

elvis presley çekimleri austin butler

elvis presley çekimleri austin butler

KENDİ HAYATIYLA ELVİS'İ BENZETTİ

Filmin çekimlerine 6 ay sonra başlandı ve bu süre içerisinde oyuncu Butler, kendini tamamen Elvis olmaya adadı. Onun gibi giyinip onun gibi yaşamaya çalıştığı öğrenildi. Aktöre Elvis'in de kendi gibi annesini  23 yaşında kaybettiğini öğrenince daha da bir bağlanmış oldu.

elvis presley

elvis presley

VÜCUDU TEPKİ GÖSTERDİ

Austin Butler, uzun süreli bu adanmışlıkla birlikte, Elvis'le arasındaki farkın saydamlaştığını açıklarken, kendi kimliğini kaybettiğini bildirdi. 2021 Mart ayında çekimleri tamamlanan filmden sonra kim olduğunu dahi unutan aktörün vücudunda da reaksiyonlar oluşmaya başladı. 

austin butler

austin butler

BİR HAFTA HASTANEDE KALDI

Filmin bitmesiyle kendi vücudunun kapandığını söyleyen aktör için zor dönem başladı. Dayanılmaz bir acı duyduğunu bildiren ünlü oyuncu, apandist benzeri bir ağrı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir hafta kadar hastanede kalan oyuncu çıktıktan hemen sonra "Masters Of The Air" çekimlerine başladı.

2022 ELVİS PRESLEY FİLMİ İLK FRAGMANI 

BİR YORUM YAPIN 0