Oyuncu Tolga Karel 4. kez baba oldu! Koyduğu isim yürek burktu

Geçtiğimiz aylarda 4. kez babalık duygusunu yaşayacağı duyuran oyuncu Tolga Karel, geçtiğimiz gün oğluna kavuştu. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Karel, mutlu haberi paylaşırken, çocuğuna koyduğu isimle de yürekleri burktu.

"Yaprak Dökümü" dizisinde Oğuz karakteriyle görmeye alıştığımız Tolga Karel, rolünden sonra insanların ona iyi bakmadığını hatta kötü davrandığını ama bu bir noktada başarılı bir oyuncu olduğunu kanıtladığını itiraf etmişti. 

tolga karel ve oğlu tufan

tolga karel ve oğlu tufan

TOLGA KAREL OĞLUNA KAVUŞTU!

Daha sonraları tır şoförlüğü yapan Karel, işlerini yoluna koydu ve Amerikalı eşi Sarah Scott ile mutlu evliliklerini çocuk ile taçlandırmaya devam etti. Geçtiğimiz aylarda 4. çocuğunun dünyaya geleceğinin müjdesini veren Karel, geçtiğimiz gün oğluna kavuştu.

tolga karel paylaşımı

tolga karel paylaşımı

"RABBİM BABAMA BENZEYEN BİR EVLAT VERDİ"

Babasını kaybeden ancak cenazesine katılmayan Karel, mutlu haberi sosyal medyadan yayınlarak bildirdi. Karel "Rabbim benden babamın ruhunu ve bedenini aldı. Yerine melekleriyle onun kadar merhametli ona tıpatıp benzeyen bir erkek evlat gönderdi. Rahat uyu Aslan yürekli babam biz ona baktıkça seni her an her yerde yaşatacağız. Adınla birlikte. Dualarını esirgemeyen tüm gönül dostlarımdan Allah razı olsun." notuyla paylaşımda bulundu.

tolga karel paylaşımı

tolga karel paylaşımı

BABASININ ADINI OĞLUNA VERDİ

Karel, eşi Sarah'tan Mia ve Kenan adında iki çocuğa sahipken, son doğan oğluna babasının ismi "Tufan"ı koydu. ünlü oyuncu o duygusal anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Pakize Suda'nın son hali yürekleri parçaladı!

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ı üzen haber! Kedisi vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan'ı üzen haber! Kedisi vefat etti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Kudret 1 yıl önce

Allah rahmet eylesin. Tolgayı rakip ediyorum. Adamü gibi adam

vatandaş 1 yıl önce

Çok sevindim. Genetiği güzel olanların böyle bir sürü çocuk yapması çok güzel bir şey. Umarım 5.ciyi de görürüz.