Seda Sayan'a konserde çeyiz sandığı hediye edildi!

Geçtiğimiz aylarda 8. evliliği için nikah masasına oturan şarkıcı Seda Sayan, konser sırasında sahnedeyken çeyiz sandığı hediyesi ile şaşkınlığını gizleyemedi. Hediye sonrası ünlü şarkıcı, sevdiği insanla evlenemeyenlerin kendisine gelmeleri gerektiğini söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, gerek estetik ve shoplu fotoğraflarıyla, gerek konuşma ve duruşlarıyla sürekli gündem olmayı başaran isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı Sayan, Çağlar Ökten'le geçtiğimiz aylarda 8. kez nikah masasına oturmuştu.

Oğulcan Engin annesi Seda SayanİLİŞKİLİ HABEROğulcan Engin annesi Seda Sayan'ı nikahına gitmedi! Bakın nereye gitmiş...

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali'nde sahne alan Seda Sayan tüm izleyicilerle eğlenceli dakikalara imza attı. Unutulmaz dakikalara imza atan Sayan'a Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hediyeler verildi. 

ÇEYİZ SANDIĞI HEDİYE EDİLDİ

Belediye başkanı tarafından verilen hediyeler arasında el yapımı bir buket sonra ceviz ağacından el yapımı olan bir sandık yer aldı. 

Başkan Yücel, "En yeni gelin sizi görmüşler. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" sözleriyle hediyelerini takdim ederken, Sayan'ın yüzünde şaşkınlıkla birlikte mutluluk ifadesi gözlerden kaçmadı.

seda sayan çeyiz

seda sayan çeyiz

"SEVDİĞİ OLAN VARSA ÇEYİZ DE ALIRIZ NİKAH DA YAPARIZ"

Hediye sonrası tüm izleyicilere sesleniş yapan ünlü şarkıcı "Seviyorum, kızı alamıyorum' ya da 'Seviyorum, bu adamın annesi beni istemiyor' diyen bana gelsin. Çıkın çıkın gelin bana. Nişanınız yaparım, kınanızı yaparım, nikahınızı yaparım. Çeyizinizi de veririm. Daha ne olsun be. Yemek odası veririm, yatak odası veririm, salon takımı da veririm. Kurban olurum ben size" ifadelerini kullandı.

seda sayan konser

seda sayan konser

İbrahim Tatlıses Amsterdam'da hayatının şokunu yaşadı: O ilaçlardan burada yok!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Amsterdam'da hayatının şokunu yaşadı: O ilaçlardan burada yok!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0