Komedyen Yasemin Sakallıoğlu en büyük hayalini açıkladı!

Yasemin Sakallıoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından verilen ödülünü almak için Zorlu PSM'de görüntülendi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. 'Yılın Mimar Sinanları' ödülleri, sahiplerini buldu. Sosyal medya üzerinden çektiği komik videolar ile tanınan ve daha sonra yapımcıların dikkatini çekerek birçok projede yer alan Yasemin Sakallıoğlu, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı.

"EN BÜYÜK HAYALİM..."

Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu

Ödül töreni sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yasemin Sakallıoğlu,  "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor. Ben iki saatlik bir şov yapıyorum. Eğer bir birikimim ve donanımım olmasa bu iki saati çıkaramazdım. Hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum. En büyük hayalim kitabımı film yapmak ve bu hayalimi gerçekleştirebilmek için ilk adımımı attım. Senaryo aşamasındayım, kendim yazıyorum" ifadelerini kullandı.

Bridgerton dizinin yıldızı Ruby Barker'dan hayranlarını kahreden itiraf: Akıl hastanesindeyim!

İLİŞKİLİ HABER

Bridgerton dizinin yıldızı Ruby Barker'dan hayranlarını kahreden itiraf: Akıl hastanesindeyim!
MasterChef şampiyonu Cemre'yi görenler tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef şampiyonu Cemre'yi görenler tanıyamadı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0