Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u Bülent Polat ikinci kez baba olma sevinci yaşadı!

"Avrupa Yakası", "Karagül" ve son olarak "Bir Zamanlar Çukurova" gibi yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Bülent Polat, ikinci kez baba olma sevinci yaşadı.

Ekranların fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da oynadığı Gaffur karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu Bülent Polat, başarılı meslek hayatının yanı sıra özel yaşantısıyla da sık sık gündeme geliyor.

2015 yılında öğretmen Duygu Şenoğlu ile dünya evine giren ünlü oyuncu müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı. Doğa adında bir kız çocuğu olan ünlü çift ikinci kez anne ve baba olma sevinci yaşadı. Sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla paylaşımda bulunan Polat, gönderisine "Adana Hatırası" notunu düştü.

Bülent Polat, eşi ve çocukları

Bülent Polat, eşi ve çocukları

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Maraşlı'nın efsane ismi Kuruluş Osman ile ekranlara döndü!

Mustafa Sandal Melis Sütşurup için yıllardır aşamadığı korkusunu yendi!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal Melis Sütşurup için yıllardır aşamadığı korkusunu yendi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0