Aleyna Tilki hastanelik oldu!

14 yaşındayken Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programıyla tanınan Aleyna Tilki geçtiğimiz gün annesi ve kardeşiyle Etiler'de bir çorbacıdan çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcının bitkin hali dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her hareketiyle gündemde olmayı başaran genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki akşam annesi Havva Öztel ve kardeşi Ayça Tilki ile Etiler'de bir çorbacıdan çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcının bitkin hali dikkatlerden kaçmadı. Çorbacıdan önce hastaneye giden şarkıcı basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Aleyna Tilki kardeşi ve annesiyle Etilerde görüntülendi

Aleyna Tilki kardeşi ve annesiyle Etilerde görüntülendi

Aleyna Tilki ile Demet Akalın kapışmasına Mustafa TopaloğluİLİŞKİLİ HABERAleyna Tilki ile Demet Akalın kapışmasına Mustafa Topaloğlu'da katıldı! Sinirden küplere bindi

"KONTROLE GİTTİM"

Çorbacıdan önce hastaneye kontrole gittiğini söyleyen Tilki basın mensuplarına, "Şu an çok yorgunum. İyileşince bolca konuşuruz" dedi. Öte yandan daha önceki röportajında İngilizce şarkısı 'Take It or Leave It' şarkısının klibi hakkında şu ifadelere yer vermişti:

"Zor bir klipti. Hem profesyonel olması, hem de amatör hissi koruması gerekiyordu. O da biraz zor bir şey. Kıyafetleri, sound'u... Hepsinde bu denge olması gerekiyordu. Bu durum bizi zorladı ama çok güzel oldu. Çok heyecanlıyım, az kaldı."

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Can Yaman hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı ofisini satışa çıkardı.

İstanbul'un orta yerinde sinsi algı operasyonu! Mor ve Ötesi'nin konserinde gezi provokatörlüğü

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'un orta yerinde sinsi algı operasyonu! Mor ve Ötesi'nin konserinde gezi provokatörlüğü

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0