Masterchef Türkiye çekimleri başladı! Masterchef 2022 yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TV8'de en çok izlenen yemek yarışması MasterChef 2022 yarışması için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı Survivor yarışmasında ada konseyinde MasterChef tarihini açıklamıştı. Masterchef yeni sezon tarihi belli oldu. İşte merak edilen Masterchef 2022 yeni bölüm fragmanından bazı kesitler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Somer Sivrioğlu, Danilo Zonna ve Mehmet Yalçınkaya'nın sunduğu en çok izlenen yemek yarışması olan Masterchef bu sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, 2022 MasterChef'in tarihini Survivor ada konseyinde duyurmuştu. Zuhal Topal Cuma günü 'Zuhal Topal'la yemekteyiz' yarışmasının final gününde müjdeyi vermişti.

masterchef 2022 ne zaman başlayacak?

masterchef 2022 ne zaman başlayacak?

MASTERCHEF 1.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

1 Temmuz'da yayına girecek olan Masterchef yarışmasını yeni sezon tanıtım videolarında jüri üyeleri belli oldu. Videolarda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yer alıyor. Böylelikle geçmiş sezonlarda olduğu gibi hiçbir değişikliğe gidilmeden yeni sezonda jüri üyeliğine devam edecekleri netleşmiş oldu. Ayrıca ortaya atılan iddiaların da gerçek olmadığı ortaya çıktı.

MASTERCHEF ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye'nin yeni sezon çekimleri başladı. Bu güzel haberi ünlü sunucu Zuhal Topal programında size Danilo şef , Mehmet şef ve Somer Şef'in sizlere selamı var diyerek duyurdu.

acun ılıcalı masterchef açıklaması

acun ılıcalı masterchef açıklaması

MASTERCHEF 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Tv8'de yayınlanan MasterChef 2022 yemek yarışması Temmuz ayında yayında olacak.  Yenilenen dekoru ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan yarışma programı, Survivor'un finalinden sonra ekranlarda olacak.

masterchef yarışması ne zaman başlıyor

masterchef yarışması ne zaman başlıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel evliliğe ilk adımı attılar!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 800 yıllık tarihi evlerine geçmeden önce denizin tadını çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 800 yıllık tarihi evlerine geçmeden önce denizin tadını çıkardı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Hakan 1 yıl önce

Acun kurnaz okadar paraharcamaz

Reisx 1 yıl önce

En azından Dünyanın en saçma yarışması Survivor dan daha iyi. En azından izleyiciye bir şeyler kazandırıyor.

Toplam 14 beğeni

rumuzsuz 1 yıl önce

Fikrini kendine sakla. Kendi beğenini bize dayatma. Survivor da gayet güzel ve daha çok izlenen bir yarışma.

Toplam 0 Beğeni