Isparta Gül Festivali'nde sahne alacak olan Seda Sayan'dan Melek Mosso'ya tavsiye!

Geçtiğimiz sene sahnede yaptığı el hareketiyle tepki toplayan Melek Mosso'nun önceki hafta Isparta'da sahne almaması için belediyeye yapılan şikayetler doğrultusunda konseri iptal edildi. Mosso yerine sahneye Seda Sayan çıkacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

3 Haziran'da Melek Mosso Isparta'daki Gül Festivali'nde konser verecekti. Ancak afişlerin bastırılması akabinde Funda Arar ve Derya Uluğ gibi şarkıcıların yer aldığı konserde halk Melek Mosso'nun sahne almasına tepki gösterdi.

Mosso'nun önceki sene sahne aldığı bir konserindeki uygunsuz davranışından kaynaklı yapılan bu tepkiler üzerine belediye konseri iptal etti.

Güruh tayfası hortladı! Melek MossoİLİŞKİLİ HABERGüruh tayfası hortladı! Melek Mosso'nun iptal edilen konserini bahane ederek İslamiyet'e hakaret ettiler

seda sayan

seda sayan

Bunun üzerine sosyal medyada olay bambaşka yerlere sürüklenerek İslamiyet'e bile dil uzatacak kadar hadsiz yorumlara yer verildi. Belediye Mosso yerine Seda Sayan'ın sahne alacağını duyurması üzerine ise yine bir grup sözde özgürlükçü ve kadın hakları savunucuları(!) Sayan'a hakaret içeren yorumlar yapıldı.

melek mosso

melek mosso

MOSSO HAKKINDA ARAŞTIRMA YAPTIM!

Bunun üzerine Seda Sayan Posta gazetesine yaptığı açıklamada uygunsuz davranışlar sergileyen Mosso'ya sahne adabını hatırlattı. İşte o açıklama;

"Ben zaten haftanın 5 günü çalışıyorum.. Bazen havalimanında öğreniyorum konser yerini. Melek kardeşimle ilgili araştırma yaptım... Isparta Belediyesi’nin sanatına ya da kadınlığına değil, bir konserinde kadınlarla ilgili yaptığı parmak işaretine tepki gösterdiğini öğrendim...O hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum...İnşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz."

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ALİŞAN'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Yeğeni Ceylan'ın başarısında onu yalnız bırakmadı.

Fettah Can pişmanlığı: Keşke ben yazsaydım

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can pişmanlığı: Keşke ben yazsaydım

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0