İkinci kez anne olmaya hazırlanan Merve Özbey'den eşi Kenan Koçak'a: Kalbim

İkinci kez anne olmak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi Kenan Koçak'a sevgisini haykırdı. Eşinin yanağından öptüğü pozları sosyal medya hesabından paylaşan Özbey, eşine "Kalbim" diye seslendi.

"Vuracak", "Helal Ettim" ve "Yaramızda Kalsın" gibi birbirinden hit şarkılarla büyük beğeni toplayan şarkıcı Merve Özbey, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiriyor.

Merve Özbey ve kızı Elif Özüm

Merve Özbey ve kızı Elif Özüm

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. Yakın zamanda ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanan Özbey, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Eşi Kenan Koçak'ı yanağından öptüğü pozları hayranlarının beğenisine sunan ünlü şarkıcı gönderisine "Kalbim" notunu düştü. 

Merve Özbey ve Kenan Koçak

Merve Özbey ve Kenan Koçak

BU DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Pakize Suda'nın son hali yürekleri parçaladı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0