Evlilik hazırlığında olan Dilan Çiçek Deniz'den üzen açıklama: Düğünü erteledik

Evlenme hazırlığında olan ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek yaz sonunda evlenme kararı almıştı. Düğün hazırlıklarına bile başlayan ünlü oyuncudan son açıklamasıyla şaşırttı.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile nikah masasına oturmak için gün sayarken ani bir kararla düğünü ertelediklerini açıkladı. Sosyal medyada aldığı kararla gündem olan ünlü oyuncu konuya açıklık getirdi.

Deniz düğün ertelenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Düğün iptal olmadı. Benim çekimlerin başlıyor. Thor’un kendi işleri var. Bu yüzden düğünü ertelemek zorunda kaldık." diye konuştu.

dilan çiçek deniz düğünü erteledi

dilan çiçek deniz düğünü erteledi

Dilan Çiçek Deniz, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

dilan çiçek deniz

dilan çiçek deniz

Geçtiğimiz günlerde 75. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Ömür Sabuncuoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. 

Kylie Minogue'la tanışma fırsatı elde eden Dilan Çiçek Deniz, konuyla ilgili "Aslında hayranı olduğum isimlerle tanışmak istemiyorum. Çünkü tanıyınca hiç hayal ettiğim gibi biri çıkmayabiliyor. Böyle tecrübelerim oldu." şeklinde konuştu.

Dilan Çiçek Deniz, "Özellikle kadın oyunculara mobbing var. Bunu hissedebiliyorsunuz, umarım bu durum değişir. Başıma geldiğinde gitmeyi değil, karşı tarafı göndermeyi tercih ederim." dedi.

dilan çiçek deniz kız isteme

dilan çiçek deniz kız isteme

"THOR, TUZLU KAHVE İÇECEK"

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlilik hazırlığında olan ünlü oyuncu, "Kız isteme töreni olmasını istiyorum. Thor, tuzlu kahve içecek." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan ile eşi Buse Varol ayrı havalarda! Sosyal medyayı ikiye bölen performans

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0