Snoop Dogg hayranlarına kötü haber! Tüm turları iptal edildi

Dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg, 2022 yılı içerisinde ABD dışında çıkacağı turları iptal edildiği öğrenildi. Konserlerin çakıştığı gibi bir bahane ileri süren ünlü rapçinin menajeri konu hakkında daha tam açıklama yapmadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg, kariyeri boyunca ABD'de 23 milyondan fazla ve dünya çapında 35 milyondan daha fazla albüm satmıştı.  Amerika dışında gerçekleşecek turnesinin iptal edildiğini bildirdi.

snoop dogg

snoop dogg

AMERİKA'DA KONSERLER DEVAM EDİYOR

İptal edilmeden önce 26 Ağustos'tan 19 Eylül'e kadar devam edeceği bilinen Avrupa turnesi hayranlarını büyük üzüntüye soktu. Ünlü rapçi Amerika dışındaki konserlerinin iptal edildiğini bildirirken, Amerika'da tüm konserlerinin devam edeceğinin açıklamasını da yaptı.

snoop dogg

snoop dogg

HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ

Snoop Dogg adına yapılan açıklamada, "Sevgili dostlar ve hayranlar, aile yükümlülükleri ve yaklaşan televizyon ve film projeleri de dahil olmak üzere öngörülemeyen zamanlama çakışmaları nedeniyle, 2022’nin geri kalanı için yaklaşan tüm ABD dışı tur tarihlerini iptal ettiği için üzgün. Dünya çapındaki tüm hayranlarını görmekten heyecan duydu ve şovunu görmek için şimdiden plan yapan herkesten özür diledi" şeklinde açıklaması yapıldı.

BİR YORUM YAPIN 0