Hande Soral'dan duygusal paylaşım! "Bir rüyanın içindeyim"

2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, geçtiğimiz hafta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Doğum sonrası mutluluğunu dile getiren Soral, sosyal medya hesabından son paylaşımını, "Bir rüyanın içindeyim!" notuyla yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu Hande Soral, önceki hafta doğum yaparak oğlu Ali'yi kucağına aldı. İlk anne-baba olmanın heyecanını yaşayan Soral ve İsmail Demirci çifti sosyal medya hesaplarından videolu paylaşım yapmışlardı. Instagram'da 2 milyon takipçiye sahip olan Soral, son paylaşımıyla hem duygulandırdı hem de tebessüm ettirdi.

Hande Soral oğlu Aliyi kucağına aldı

Hande Soral oğlu Aliyi kucağına aldı

"BİR RÜYANIN İÇİNDEYİM"

Soral'ın oğlu Ali ile birlikte çekildiği karelere bir yenisi daha eklendi. Ünlü oyuncu hastane odasında Ali bebeği kucağına almış şekilde çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Bir rüyanın içindeyim bir haftadır..." ifadeleriyle takipçilerinin beğenisine sundu.

"ELİMİ TUTMASAYDIN BAŞARAMAZDIM"

Ünlü isim yaptığı paylaşımın altına eşi Demirci için de şöyle not bıraktı:

"Sen İsmail Demirci... Yanımda olmasaydın, elimi tutmasaydın başaramazdım. Gözlerine her baktığımda bana olan inancını hissetmekti tek gücüm. Çok seviyorum..."

Soral'ın bu paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

NE OLMUŞTU?

Ali bebeğin sağlık durumu nasıl?

Ali bebeğin sağlık durumu nasıl?

Soral ve Demirci çifti geçtiğimiz hafta kucaklarına aldıkları Ali bebeği ilk kontrolü için hastaneye götürdü. Ünlü çift hastane çıkışında ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Demirci, "Ali'yi kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. Çok güzel bir duygu. Yoğun çalıştığım için oğlumla bu ilk günüm ve çok mutluyum" ifadelerini kullandı. Soral ise heyecanını şu şekilde anlattı:

"Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel."

"HERKES YAVAŞ YAVAŞ TANIŞIYOR"

Ünlü oyuncu Hande Soral, geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından oğlu Ali'yi kedisiyle birlikte, "Herkes yavaş yavaş tanışıyor" ifadeleriyle paylaşmıştı.

KARDEŞLERİ DE PAYLAŞTI

2008 yılında Kanal D ekranlarındaki 'Küçük Kadınlar' dizisiyle şöhreti yakalayan Hande Soral eşi İsmail Demirci ile ilk çocuklarını kucaklarına alarak anne-baba olmanın heyecanını yaşadılar. Hande Soral'ın kardeşi Bensu Soral da kendi sosyal medya hesabından yeğeniyle ilk karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Bensu Soralın paylaşımı

Bensu Soralın paylaşımı

"TEYZELİĞİM RESMİYETE DÖKÜLDÜ"

Ünlü oyuncu çift ilk çocukları Ali'ye kavuşurken Bensu Soral da artık resmen teyze olduğunu ilan etti. Soral'ın duygusal paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncu ilk teyzelik heyecanını şu şekilde paylaştı:

"Dün akşam teyzeliğim resmiyete döküldü."

Bedirhan Soralın paylaşımı

Bedirhan Soralın paylaşımı

"DAYI OLDUM"

Öte yandan erkek kardeşleri Bedirhan Soral ise yeğeni Ali'nin elini paylaşarak "Dayı oldum" ifadelerini kullandı.

Bedirhan Soral

Bedirhan Soral

35 yaşında ilk bebeğini kucağına alan Soral'ın paylaşımına ünlü isimlerden de yorumlar geldi.

Bazı ünlü isimlerden gelen yorumlar;

Petek Dinçöz: Rabbim analı babalı büyütsün.

Gamze Erçel: Sağlıkla büyüsün Handecim

Emre Karayel: Hoppalaaaa maşallah. Allah analı babalı büyütsün, hep iyiler ve güzellikler çıksın karşısına.

Hande Soral, İsmail Demirci ve Ali bebek

Hande Soral, İsmail Demirci ve Ali bebek

"HOŞ GELDİN OĞLUM"

İlk anneliği oğlu Ali ile tadan başarılı oyuncu Hande Soral eşi İsmail Demirci ve oğluyla birlikte çekildiği ilk kareyi "Hoş geldin oğlum" sözleriyle paylaşarak sevenlerinin yüzünü güldürdü.

NE OLMUŞTU?

Hande SoralİLİŞKİLİ HABERHande Soral'dan hamilelik pozları!

"ANNE VE BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ"

İlk çocuğunu kucağına alarak annelik duygusunu tadan başarılı oyuncu Soral ve bebeği hakkında hastanenin başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, "Hande ve İsmail Demirci çiftinin bebeği, 52 cm ve 3 bin 705 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" ifadeleriyle iyi haberi verdi.

Hande Soral ve İsmail Demirci

Hande Soral ve İsmail Demirci

Öte yandan Ali ismini verdikleri ilk bebeklerinden anne ve baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çift sosyal medya hesaplarından henüz bir paylaşım yapmadı.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet selman 1 yıl önce

Bahtı açık olsun sağlıklı bir yaşam diliyorm.

Toplam 1 beğeni