Caner Toygar'ın beyninde kitle görülmüştü! Sağlık durumuyla ilgili açıklama

Gelinim Olur musun?' ile ilk adını duyuran damat adayı Caner Toygar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korkuttu. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner'in beyninde kitle görüldüğü öğrenildi. Beyninde kitle sonrası sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Gelinim Olur musun? yarışmasında kafasında kırdığı bardakla hafızalara kazınan damat adayı Caner Toygar sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini korkuttu.

SEVENLERİNİ KORKUTTU!

50 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Toygar, ''Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı mr çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı. Toygar paylaşımının açıklama kısmına ise ''Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce ağrıdan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı mr çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz..'' notunu düştü.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA!

Caner Toygar, MR sonucunu ve sağlık durumunu YouTube kanalı üzerinden açıkladı. Toygar, ''Caner Toygar’dan Sağlık Durumu Hakkında Son Açıklama!'' başlıklı bir video çekerek sevenleriyle paylaştı.

Çok şiddetli ağrısı olduğunu dile getiren Toygar, MR sonucunun temiz çıktığını ancak ağrıların sebebinin ne olduğunu henüz öğrenemediğini ifade etti. Kendisini reklam yapmakla suçlayanlara da seslenen Caner Toygar, ''Reklam yaptığımı söyleyenler oldu. Zaten işim gücüm yerinde, zaten ekranlardayım, neyin reklamını yapacağım?'' dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER VİDEOLAR;

KARADENİZLİ BALIKÇININ VATOZLARLA KONUŞMASI

Duygu Özaslan ile basketbolcu Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Duygu Özaslan ile basketbolcu Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

murat 1 yıl önce

senin kendine faydan yok ki vatana millete faydan olsun daha beter ol İNŞALLAH