Demet Akalın kozmetik fuarında kendini kaybetti! Rafları boşaltıp poşete doldurdu

Geçtiğimiz gün bir kozmetik fuarına katılan şarkıcı Demet Akalın, alışveriş yaparken resmen kendini kaybetti. Elindeki poşete ürünleri dolduran Akalın, bir yağ yakma cihazının da evine gönderilmesini istedi.

Son olarak Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Demet Akalın, önceki gün bir kozmetik fuarının açılışında kameralara yansıdı. Fuarda tek tek tüm standları dolaşan Akalın, beğendiği tüm ürünleri yardımcısının tuttuğu poşete doldurdu. Neredeyse tüm raflardan pek çok ürün satan alan ünlü şarkıcının adeta gözü döndü.

Demet Akalın

Demet Akalın

Bir yağ yakma cihazı da beğenen Akalın, cihazı hemen deneyerek "Bunları da eve yollayın" diye talimat verdi. Migren hastalığının tedavisi için kortizonlu ilaçlar kullandığını belirten 50 yaşındaki ünlü şarkıcı "Çok zor bir 1,5 ay geçirdim. Diyet ve spora başladım. Önemli olan sağlık tabi ki. Allah bütün hastalara şifa versin" şeklinde konuştu.

Demet Akalın kozmetik fuarına katıldı

Demet Akalın kozmetik fuarına katıldı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanlı bıçaklı Esra Erol ve Müge Anlı'nın arasına Zuhal Topal girdi!

96 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'e torunu Prenses Eugenie'den büyük darbe! Portekiz'e...

İLİŞKİLİ HABER

96 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'e torunu Prenses Eugenie'den büyük darbe! Portekiz'e...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0