Başkan Erdoğan ile oyuncu Berat efe Parlar'ın geceye damga vuran konuşması!

Dünya Tütünsüz Günü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği Gençlik Buluşması adlı etkinlikte ülkemizi temsil eden gençler bir araya geldi. içerisinde 4 yaşındayken kamu spotunda yer alan günümüzün en sevilen genç oyuncularından olan Berat efe Parlar, geceye yaptığı konuşma ile damgasını vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği'nde gençler bir araya geldi. Erdoğan, ülkemizi bir çok farklı alanda temsil eden gençlerin oluştuğu etkinlikte sigaranın zararlarının altını çizdi. Erdoğan'ın oyuncu Berat Efe Parlar'la olan diyaloğu dikkat çekti. 

İŞTE O ANLAR:

"SİZDEN SONRA SİGARAYI BIRAKTI"

Elektronik sigara ve nargile konusuna yeni düzenlemeler getireceğini bildiren Erdoğan'a başarılı oyuncu Efe Parlar ile olan konuşması gündeme düştü. Parlar, 4 yaşında sigara ile alakalı bir kamu spotunda yer aldığını ve sonrasında Cumhurbaşkanı ile buluştuğunu belirtirken "Annemle beraber gelmiştik. Siz de anneme 'Sigara kullanıyor musun?' diye sormuştunuz. Annem de 'Maalesef kullanıyorum' demişti. Siz de 'Acilen bırakman lazım, kesinlikle bırakıyorsun' demiştiniz. Annemden sigara paketini almıştınız. Benim annem 8 yıldır kanserle mücadele ediyor. Doktorunun ilk sorusu anneme 'Sigara kullanıyor musun?' oldu. Annem bu soruyu duyar duymaz sigarayı bıraktı." ifadesini kullandı.

efe parlar ve annesi

efe parlar ve annesi

"HİÇ BİR ŞEKİLDE İÇMEYİN!"

Konuşmasına devam eden genç oyuncu Parlar sigara ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken "Benim annem şu an kanser hastası, bir hastalıkla mücadele ediyoruz 8 senedir. Doktorunun anneme ilk sorusu 'Sigara kullanıyor musun?' oldu. Ve annem bu soruyu sorduğu gün sigarayı bıraktı. Buradan da herkese tavsiyem hiçbir şekilde sigara içmeyin. Sigara içilen ortamdan da kesinlikle kaçın." sözleriyle geceye damgasını vurdu.

recep tayyip erdoğan

recep tayyip erdoğan

"GEL SİGARAYI BIRAK"

Erdoğan konuşmasına devam ederken "Sigaranın kapalı mekandaki zararı açık mekana göre çok çok fazla. Doktor bile ilk sorusunda sigarayı soruyor. Öyleyse biz milletimizi çok seviyoruz, onun için de gerçekten sigara içiyorsa diyoruz ki 'Seni sevdiğimiz için gel sigarayı bırak" sözlerini kullandı. 

efe parlar gençlik buşluşması

efe parlar gençlik buşluşması

Ebru Cündübeyoğlu'nun acı kaybı: Kelimeler düğümleniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Cündübeyoğlu'nun acı kaybı: Kelimeler düğümleniyor!

BİR YORUM YAPIN 0