Canan Karatay'ın 22 yaşındaki hali sosyal medyada viral oldu! 57 yıl öncede aynıymış

Ezber bozan açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay'ın gençlik fotoğrafları sosyal medyayı salladı. 79 yaşındaki Karatay'ın 57 yıl önceki halini görenler gözlerine inanamadı.

Geliştirdiği ''Karatay Diyeti'' ve kitapları ile tanınan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam ve beslenme tavsiyeleriyle sık sık gündeme geliyor. Her fırsatta obezitenin zararları konusunda ciddi uyarılarda bulunan Karatay, bu defa gençlik fotoğraflarıyla gündem oldu. 

Canan Karatay

Canan Karatay

79 yaşındaki Karatay'ın 57 yıl önceki halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Fotoğrafın çekildiği yıllarda henüz 22 yaşında olduğunu söyleyen Karatay'ın fotoğrafına "Hiç değişmemiş, o zamanda aynıymış" ve "Yıllar geçse de bakışlar hiç değişmemiş" şeklinde yorumlar geldi. 

Canan Karatay gençlik hali

Canan Karatay gençlik hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeni gelin Hadise, eşi Mehmet Dinçerler'i ve evini geride bıraktı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Vatandas 1 yıl önce

Herkez kendisine dogru soyleyenleri sever ama kimsede dinlemez onlari tvlere dahi cikartmazlar digru duruz diger yalancilar kadar

Atila 1 yıl önce

Çokmu önemli

Sara 1 yıl önce

Bir tanesin senden sonra bütün diyetisyen ve dr.lar ezberini bozdu,,,az sık ye. Den gunde 2 ya da tek ogun demeye başladı

Toplam 12 beğeni

Vatadaş 1 yıl önce

Düzgün insanların çogu garibanlıktan geliyor.

Toplam 22 beğeni

Mert 1 yıl önce

Kalbi temizse gelir

Toplam 0 Beğeni

konuk 1 yıl önce

Canan hocayı seviyoruz.

Toplam 34 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun