Sinem Ünsal trafik kazası geçirmişti! Son sağlık durumunu paylaştı

Mucize Doktor'un Nazlı'sı olarak tanınan ünlü oyuncu Sinem Ünsal Aydınlıkevler tiyatro oyunun İzmir turnesi dönüşü trafik kazası geçirmişti. Ünsal son halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

FOX'un yeni dizisi Gizli Saklı ile ekrana dönmeye hazırlanan, Aydınlıkevler tiyatro oyununun İzmir turnesi dönüşü yaşanan trafik kazası ekibi korkuttu.

sinem ünsal kaza

sinem ünsal kaza

Oyun sonrası Sinem Ünsal ve oyunun uygulayıcı yapımcısı Nisan Ceren işleri olduğu için gece İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Gebze yolunda Ünsal ve Ceren’in seyahat ettiği aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç bariyerlere çarptı.

sinem ünsal kaza geçirdi

sinem ünsal kaza geçirdi

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Güzel oyuncu gerçekleşen kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu sevenlerinden merak edilen oyuncunun iyi olduğu, vücudunda yara ve morluklar olan oyuncunun evine geçtiği öğrenildi.

Ünsal, "Çok şükür ki hepimiz kaza boyutuna kıyasla çok çok iyiyiz. Sağlığım yerinde, güzel günler kapıda. Hepinize ilginiz, sevginiz, dualarınız için bin teşekkür" dedi.

SON HALİNİ PAYLAŞTI!

Sinem Ünsal, rol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile karesini paylaştı. Ünlü oyuncu Sinem Ünsal paylaşımına ise, "Biz geldik" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Edis sahnede gözyaşlarını tutamadı! Annesinin hastalığını açıkladı

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

Saçma giyim tarzıyla bu dizide senide tam kaybettik,bu dizi tutmaz yayından yakında kaldırırlar.Hayatta değil ancak oynadığın karakter ve tarzınla seni kaybettik başımız sağolsun..! Kafamızda doktor olarak kalaydın iyiydi..!