Şafak Sezer: Kerem Bürsin daha çok ekmek yemesi lazım!

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında konuk olduğu sinema söyleşisinde yabancı ve Türk oyuncuların setteki davranışlarını kıyaslayan oyuncu Kerem Bürsin, "Dünyaları ben yarattım diye bağırmıyorlar" ifadeleriyle meslektaşlarına gönderme yapmıştı. Bunun üzerine Şafak Sezer'den yanıt gecikmedi.

Oyuncu Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde 28 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamından sinema söyleşisine konuşmuştu. Bürsin, "Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz. Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama, 'Onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar' desem anlar mısınız? Yani 'Dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demişti. Birçok projede yer almış olan Şafak Sezer, Bürsin'in bu konuşması üzerine sessiz kalamadı.

Şafak Sezer

Şafak Sezer

Kerem BürsinİLİŞKİLİ HABERKerem Bürsin'den çarpıcı itiraf! "Türk sinemasında sıcaklık yok"

"DAHA ÇOK EKMEK YEMESİ LAZIM"

Önceki akşam bir ödül töreninde kamera karşısına geçen Sezer, Bürsin'in sözleri hakkında şu şekilde açıklamalarda bulundu:

"İçinde yatan da şımarmak yani. Çünkü bu meslek karşındaki insanın 'Sizi çok seviyorum' diyerek şımartmasıyla oluyor. O yüzden Türkiye'de öyle oyuncular, öyle kaliteli aktiristler var ki, dünyaya taş çıkartırlar. 19 saat, 20 saat çalışıyorlar... Kerem Bürsin'in, Antonio Banderas'ın yanında fotoğraf çektiren genç arkadaşın öyle kelimeleri kullanması için daha çok ekmek yemesi lazım."

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin Hollywood yıldızı Antonio BanderasİLİŞKİLİ HABERKerem Bürsin Hollywood yıldızı Antonio Banderas'la yeniden buluştu!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rock müziğinin ödüllü grubu maNga'dan efsane klip! El Aman'da ilginç detaylar...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0