Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen'nin doğum gününü böyle kutladı! Sosyal medyada ilgi odağı oldu

Sanat camiasının en gözde çiftleri arasında yer alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen her yaptıkları paylaşımlarla çok konuşuluyor. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye'nin doğum gününü sosyal medya hesabından oğlu Karan ile çekilmiş fotoğrafıyla kutladı.

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit, Haziran 2017'de nikah masasına oturduğu eşi Fahriye Evcen'in doğum gününü sosyal medyada yayınladığı bir mesajla kutladı.

fahriye evcenin doğum günü

fahriye evcenin doğum günü

36'nci yaşına giren eşi Fahriye Evcen'in aile dondurma yerken çekilmiş oldukları eğlenceli karesini paylaşarak doğum gününü kutladı. 

''Doğum günün kutlu olsun Aşkım. Nice senelere hep bu halde seni çok seviyoruz notunu düşerek şu kareyi yayınladı:

burak özçivit fahriye evcenin doğum gününü kutladı

burak özçivit fahriye evcenin doğum gününü kutladı

Fahriye Evcen eşi Özçivit'in sözlerine kayıtsız kalmadı. Güzel oyuncu, Özçivit'in gönderisine; "Ben sizi her şeyden çok. Hep bu halde nice senelere" yorumunu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'e doğum günü sürprizi! Ünlü oyuncunun oğlu Karan ile eğlenceli anları​

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0