Emre Altuğ'dan yıllar sonra gelen Çağla Şikel itirafı! ‘Çağla ile arkadaş değil…’

Emre Altuğ, 17 yıl sonra tekrar çekimi yapılan "Sihirli Annem" dizisine Sadık rolüyle gireceğini belirtmişti. Şimdilerde ise set koşuşturmacası içerisinde olduğunu belirten Altuğ, Çağla Şikel ile biten evliliği hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulunarak herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ, Güldür Güldür' den sonra şimdilerde ise tekrar çekileceği için herkesin merakla beklediği "Sihirli Annem" dizisi için maratona devam ediyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalara imza atarken, daha önce hiç konuşmadığı evliliği hakkında itiraflarda bulundu. 

Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel'le ayrılık süreçleri hakkında konuştu. "Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi, babasıyız" diyen ünlü şarkıcı, çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için 'egolarını bir kenara bıraktıklarını' söyledi.

"Biz arkadaş değiliz. Biz, aynı çocukların annesi, babasıyız. Yoksa bizim devamlı görüştüğümüz bir arkadaşlığımız yok. Ama egomuzu bir kenara bıraktık tabii. Kolay bir şey de değil, onu söyleyeyim. Düşünsenize daha yeni ayrılmışsınız, illa ki ego savaşları, sürtüşmeler olacak. Biz 3 sene beraberdik, 7 sene evliydik. 10 sene bütün programınızı birisini düşünerek yapmışsınız. Sadece bu alışkanlıktan kurtulmak bile bir 6 ay alıyor. Fakat biz orada çok sert bir manevra yapıp çocukları çok ön planda tuttuk. Çocukların bundan etkilenmemesini sağladık."

 

Yaşadığımız süreçteki en önemli şeyin sağlık olduğunu belirten Altuğ, setlerinin iyi gittiğini ve sürekli test olduklarını açıkladı. Pandemi döneminde gelecek kaygısı yaşadığını ve o dönemlerde kendini işe yaramaz hissettiğini itiraf eden Altuğ, şimdilerde bunun yavaş yavaş ortadan kalktığının altını çizerken, set hayatının bu noktada iyi geldiğini belirtti.

emre altuğ

emre altuğ

"ÜNLÜ OLMAK GİBİ BİR DERDİM YOKTU"

Yıllar önce oyuncu olmak istediğini ama eline gitarı alınca şarkıcı olarak kendini bulduğunu ifade eden Altuğ "Ben konservatuarda, tiyatro okudum. Yıldız Kenter, Haldun Dormen Tiyatrosu'ndaki hocaların öğrencisiyim. Onlara layık bir öğrenci olabildim mi, bilemiyorum ama en azından onların tedrisatından geçtim. 15 film, 18 dizide yer aldım. 1990'dan bu yana altı tiyatro oyununda oynadım. Ama o dönemde müzik çok daha popülerdi. O yüzden müzik yanım ağır bastı. Yıllar evvel gitarı elime aldım ve bir anda kendimi şarkıcı olarak buldum. Sezen Aksu ile çok çalıştım. Az kafama vurmadı, "Oğlum sen albüm yapsana" diye. Oysa ben "Oyuncu olacağım" diye tutturmuştum, çok kızardı bana. "Deli bu" derdi. (Gülüyor) Zaten ünlü olmak gibi bir derdim yoktu." olarak konuştu.

emre altuğ ve ailesi

emre altuğ ve ailesi

"HEP ÇOCUKLARI DÜŞÜNDÜK"

Sihirli Annem dizisinde baba rolünü oynayacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Altuğ, gerçekte de baba olmanın müthiş bir his olduğunu vurgularken eski eşi Çağla Şikel hakkında "Biz çok çaba sarf ettik ve çok özel davranıyoruz. Hem anne hem baba bakımından şanslılar. Büyüklerin yaptıklarının sonuçlarını çocuklar ödememeli. Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı. Hep çocukları düşünerek adımlar attık." ifadelerini kullandı. 

emre altuğ ve eski eşi çağla şikel

emre altuğ ve eski eşi çağla şikel

"EGOMUZU BİR YANA BIRAKTIK"

Muhabirlerin Çağla Şikel'in hayatındaki yerinin tam olarak neresi olduğuna dair sorulan soruya yanıt veren Altuğ "Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık." şeklinde açıkladı. 

emre altuğ

emre altuğ

"DIŞARIDAN KONUŞMAK YANLIŞ"

Daha önce biten evliliği hakkında hiç konuşmayan Altuğ "Bana "Neden bitti?" dediklerinde "Neden bitmesin ki?" dedim. Bu soruların yanıtı yoktur. İki kişi arasında yaşanır ve biter her şey… Dışarıdan konuşmak yanlış." açıklamasıyla gündeme oturdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Edis sahnede gözyaşlarını tutamadı! Annesinin hastalığını açıkladı

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve oğlu Karan’dan eğlenceli poz!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve oğlu Karan’dan eğlenceli poz!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

kemal gördümlü. 1 yıl önce

ayrılık olabilir ama zanaat dünyasında normal sayılır çünkü birinin parası çok olunca öteki niye az yete bu evlilik diyebiliyor birde birbirinden bıkıyorlar.değilmi bunlarda günah korkusu olmuyor yazık

Gamze 1 yıl önce

Lutfen kanal d de çıksın başka turlu izlenmiyor bnde çok seviyorum çocuklarım da çok istiyor

Toplam 2 beğeni

Ayfer 1 yıl önce

Galiba acun ılıcanın sahip olduğu adı aklıma gelmedi Netflix gibi dizi film kanalı var onda çıkacak diye duymuştum

Toplam 0 Beğeni