Semiramis Pekkan "Broadway'den İstanbul'a Müzikaller" için 53 yıl sonra bir ilke imza attı!

Seslendirdiği şarkılarla 70'li yıllara damga vuran Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı “Broadway'den İstanbul'a Müzikaller” projesi için 53 yıl sonra bir ilke imza attı. Gecenin onur konuğu olarak sahne alan Pekkan, 'Bana Yalan Söylediler' ve 'Bu Ne Biçim Hayat' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Bana Yalan Söylediler", "Senden Vazgeçemem" ve "Olmaz Bu İş Olamaz" gibi unutulmaz parçalara imza atan Semiramis Pekkan, 1969 yılında Ercüment Karacan ile nikah masasına oturarak müzik kariyerini noktalamıştı. Londra'ya yerleşen ünlü sanatçı önceki akşam 53 yıllık hasrete son verdi. 

Semiramis Pekkan

Semiramis Pekkan

Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı "Broadway'den İstanbul'a Müzikaller" projesi için aylardır hazırlık yapan Semiramis Pekkan, gecenin onur konuğu olarak sahneye çıktı. "Benim için en büyük onur Haldun'umla aynı sahneyi paylaşmaktı" diyen Pekkan, 'Bana Yalan Söylediler' ve 'Bu Ne Biçim Hayat' gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Semiramis Pekkan

Semiramis Pekkan

Büyük beğeni toplayan müzikalleri hazırlayan Nurcan Karaca'nın imzasını taşıyan projede Asuman Dabak, Canan Ergüder, Emre Altuğ, Lilya İrem Salman, Nilsu Berfin Aktaş, Pelin Akil ve Pelin Karahan gibi pek çok ünlü isim de sahne aldı. "Sefiller", "Chicago, "Cabaret", "Damdaki Kemancı", "Lüküs Hayat", "Hisseli Harikalar Kumpanyası" ve "Şen Sazın Bülbülleri" gibi yabancı ve Türk müzikallerinden seçilen parçalarla hazırlanan performans büyük alkış topladı.

Broadwayden İstanbula Müzikaller projesi

Broadwayden İstanbula Müzikaller projesi

NE OLMUŞTU?

Bir sosyal sorumluluk projesi hazırlığında olan Haldun Dormen'in oluşturduğu kadroya dahil olan Semiramis Pekkan, sıkı bir çalışma programı oluşturdu. Şan dersleri almaya başlayan ünlü şarkıcı "Eylül ayında yapılacak bir proje bu. Daha çalışmalar netlik kazanmadı. Haldun Dormen benim çok eski dostum. Sadece o gece için şarkı söyleyeceğim" şeklinde konuştu.

Semiramis Pekkan Haldun Dormenin projesinde yer alacak

Semiramis Pekkan Haldun Dormenin projesinde yer alacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Doyana kadar havuç yiyen minik tavşanın uykusu ağır çıktı!

Kaşık atmak ne demek?Masterchef'te kaşık atmak anlamı?MasterChef’te Mehmet Şef yere kaşık attı!

İLİŞKİLİ HABER

Kaşık atmak ne demek?Masterchef'te kaşık atmak anlamı?MasterChef’te Mehmet Şef yere kaşık attı!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa 1 yıl önce

Bunlar aile boyu gerdirenler galiba..