EDHO'nun yıldızı Oktay Kaynarca'dan şaşırtan karar: Göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum!

"Kurtlar Vadisi", "Adanalı" ve son olarak "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi birbirinden başarılı yapımlarla adından söz ettiren Oktay Kaynarca, geçtiğimiz günlerde Bodrum Cennet Koyu'nda bir otelin yaza merhaba partisinde objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde oynadığı Hızır Çakırbeyli karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Oktay Kaynarca, yakın zamanda yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmam" dizisiyle Eylül ayında izleyenlerin karşısına çıkacak olan Kaynarca, yoğun tempo öncesi soluğu Bodrum'da aldı.

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

"BENİ BODRUM'DA GÖREMEZSİNİZ"

Bodrum Yarımada'sının Kuzey kıyısında yer alan Cennet Koyu'nda bir otelin 'yaza merhaba' partisine katılan ünlü oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. "Bu sene pek tatil yapamayacağım" diyerek sözlerine başlayan Kaynarca, "Yeni projemin hazırlıkları olacak. Beni Bodrum'da göremezsiniz. Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" şeklinde konuştu.

Oktay Kaynarca Bodrumda görüntülendi

Oktay Kaynarca Bodrumda görüntülendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Edis sahnede gözyaşlarını tutamadı! Annesinin hastalığını açıkladı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0