Fırat Albayram eşi Ceyda Kasabalı'ya hakaret eden kullanıcıya tepki gösterdi!

Son dönemlerde Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı, yaptıkları içerikler ile sosyal medyada en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Asıl meslekleri oyunculuk olan ve YouTube içerikleriyle ön planda olan ünlü çift, büyük bir kitleye ulaşmış durumda. Oldukça beğenilen ikili zaman zaman eleştirilere de maruz kalıyor. Son olarak Ceyda Kasabalı için gelen benzetme paylaşımı, Fırat Albayram'ı çileden çıkardı.

Asıl meslekleri oyunculuk olan ve 2016 yılında hayatlarını birleştirerek evlenen Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı çifti, gelen tüm tekliflere rağmen projeleri reddederek, sosyal medyada kendi içeriklerini oluşturuyor. Büyük bir kitleye hitap eden çift, zaman zaman olumsuz eleştirilere de maruz kalabiliyor.

ceyda kasabalı ve fırat albayram

ceyda kasabalı ve fırat albayram

Genellikle olumsuz eleştirilere yanıt vermeyen ve kendilerini destekleyen, "Canlar" olarak adlandırdıkları sevenleriyle güzel bir bağ kuran ünlü çift, eğlenceli paylaşımları ile örnek bir çift olarak karşımıza çıkıyor.

"BUZ DEVRİ'NDEKİ SİD'E BENZİYOR"

ekşisözlük'te Ceyda Kasabalı hakkında olumsuz ve hakaret içerikli bir yorumda bulunan kullanıcı, çiftin hayranları tarafından sayfalarca Kasabalı'yı savunan cevap yazsa da; paylaşımdan oldukça rahatsızlık duyan Fırat Albayram da bir paylaşımda bulunarak tepki gösterdi. Kullanıcının Ceyda Kasabalı'yı Buz Devri'ndeki Sid karakterine benzetmesi ve yüz şekliyle alay etmesi, Kasabalı'nın hayranlarını çileden çıkardı. 

ceyda kasabalı ekşisözlük

ceyda kasabalı ekşisözlük

Twitter hesabı üzerinden kullanıcıya yanıt veren Fırat Albayram, şu ifadeleri kullandı:

Albayram, yaptığı paylaşıma gülerek bir yanıt verdi ve "Ceyda Sid'e benzediğini kendi söylüyor" şeklinde bir ifade kullandı.

"BENİM CANIM"

Albayram'ın bu paylaşımı kısa zaman içerisinde 150 bine yakın beğeni aldı. Tüm bu olaylar yaşanırken Albayram'dan uzak olan ve köyde bulunan Ceyda Kasabalı, tweeti görünce gülerek cevap vererek "Benim canım" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Bilginer'in 20 sene önce bugün için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu!

Jason Statham ve eşi Rosie Huntington-Whiteley çocuklarıyla Antalya'da tatil yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Jason Statham ve eşi Rosie Huntington-Whiteley çocuklarıyla Antalya'da tatil yaptı!
Fırat Albayram kimdir? Fırat Albayram oynadığı diziler hangileri?

İLİŞKİLİ HABER

Fırat Albayram kimdir? Fırat Albayram oynadığı diziler hangileri?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0