Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav çarpıcı açıklamalarda bulundu!

ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisiyle büyük yankı uyandıran ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist Osman Sınav, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sınav, Özgürce düşünmeyi kapatmak için faşist damgasını yapıştırıyorlar. Tam da bu tavır faşizmdir" dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt dizisi büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav, geçtiğimiz gün bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizide yer alan PKK ve Öcalan sahnesi, sosyal medyada gündem olurken Sınav, PKK'yı eleştirmek yerine olumlayan sahnelerin olduğunu söyleyenlere karşı sessiz kalmadı.

Ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav

Ünlü yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav

"BENİM DURDUĞUM YER BELLİ"

Sınav, "Bu iddialara ancak gülerim. Benim durduğum yer belli. Yıllardır ürettiğim projeleri de herkes görüyor. PKK ile mücadele eden askerlerimizi konu alan diziyi ilk ben yaptım. Sakarya Fırat dizisi terör örgütüne karşı askerlerimizin yaşadıklarını anlatıyordu. Yalnız Kurt'u eleştirenler sadece sahnelere bakarak yapmasın bunu, tümünü izleyip yorumda bulunsunlar. Dizimiz zaten devletimizin terör örgütleriyle nasıl mücadele ettiğini anlatıyor. O yüzden bu eleştirileri ciddiye almıyorum" dedi.

Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

"ÇOK GÜZEL TEPKİLER GELİYOR"

Yalnız Kurt dizisiyle ilgili geri dönüşlerden bahseden Sınav, ilk kez entelektüel kesimden çok güzel geri dönüşler aldığını belirterek, "Yakın Türkiye tarihi üzerine kafa yoran seyircilerimiz var. İyi ki böyle bir projeyi hayata geçirdim diyorum. Ezber bozan işler yapmaya çalıştım hep, bu dizi de böyle değerlendirilmeli. Bugüne kadar yaptığım her işte yerli olmaya ve kültür genlerimizden beslenmeye çalışıyorum. Reyting almak için dizi yapmam" ifadelerini kullandı. Öte yandan ünlü yapımcı sözlerine şunları da ekledi:

"Shakespeare diyor ki; 'Tiyatrodan anlamayan kalabalıklara oynamaktansa, anlayan üç kişiye oynamayı tercih ederim'.
Benim için de öyle."

Cihan Ünal

Cihan Ünal

<Yalnız KurtİLİŞKİLİ HABERYalnız Kurt'ta güç savaşı devam ediyor! Yalnız Kurt'un 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

"BEN MİLLİYETÇİ BİRİYİM"

Yalnız Kurt'un NATO'ya karşı olan net duruşu hakkında da konuşan Sınav, "Her zaman anti-emperyalist, milliyetçi tavır içinde oldum. 'Yalnız Kurt' da anti-emperyalist tavrımın en yüksek dozda olanıdır" dedi.

Öte yandan Milliyetçi olduğunu ifade eden Sınav, "Milliyetçilere faşist diyenlerin bence kendileri faşisttir. Özgürce düşünmeyi kapatmak için faşist damgasını yapıştırıyorlar. Tam da bu damgalama tavrı faşizmdir.
Herkes özgürce düşünmeli ve fikirlerini söylemeli"
şeklinde konuştu.

Murat Han

Murat Han

"KAHRAMANIM BAYRAKTAR"

Türkiye'nin tam bağımsızlık yolunda gittiğini söyleyen ünlü yönetmen ve yapımcı Sınav, Selçuk Bayraktar'ın kahramanı olduğunu belirterek sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye, savunma sanayide bağımsızlığını ilan etme noktasına geldi. Bu çok önemli bir aşama. Eskiden yüzde 70-80 oranında dışa bağımlıyken şimdi yüzde 70 oranında savunma alanında bağımsız bir ülke konumuna geldik. Benim de bir kahramanım var. Kahramanım Selçuk Bayraktar."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik 'Umuda Koşanlar Derneği' ile yine gönülleri fethetti!

Dondurmam Gaymak filminin Çoban Teyzesi'nden kötü haber: Hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Dondurmam Gaymak filminin Çoban Teyzesi'nden kötü haber: Hayatını kaybetti!
Emine Erdoğan 'Çevre Dostu 1000 Okul' projesiyle ilgili konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Çevre Dostu 1000 Okul' projesiyle ilgili konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0