Mustafa Sandal'dan taze gelin eşine romantik doğum günü kutlaması!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın, üç yıldır birlikte olduğu cemiyetin ünlü ismi 32 yaşındaki Melis Sütşurup'la İtalya'da nikah masasına oturdu. geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturduğu eşi Melis Sütşurup'un doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

2018 yılında Emina Jahovic ile boşanan 51 yaşındaki ünlü şarkıcı Mustafa Sandal cemiyetin ünlü ismi 32 yaşındaki Melis Sütşurup'la geçtiğimiz günlerde İtalya'da nikah masasına oturdu.

mustafa sandal eşi melis sütşurp

mustafa sandal eşi melis sütşurp

Sandal, Melis Sütşurup'un doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Eşi Sütşurup'la çekildiği kareyi Instagram hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, gönderisine, şu notu düştü:

"Ya doğmasaydın, olmasaydın, hayatıma girip beni bulmasaydın! Hani bazen kader gelip de yapması gerekeni yapar ya... O yüzden iyi ki doğdun, kaderime ortak oldun..."

Çiçeği burnunda çiftin paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İki gün sürecek çiftin düğünü 11 Haziran’da Marmaris’te yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ali Kırca yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı!

Prens Louis Kraliçe II. Elizabeth'ten rol çaldı! Platin Jübile etkinliklerinde yerinde durmadı

İLİŞKİLİ HABER

Prens Louis Kraliçe II. Elizabeth'ten rol çaldı! Platin Jübile etkinliklerinde yerinde durmadı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0