İkinci kez evliliği biten Sinan Akçıl tükenmişlik sendromuna yakalandı!

Burcu Kıratlı ile ikinci kez evlenen ve 15 ay sürdürebildikleri evlilik için çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, boşanmaları sonrası üçüncü bir şans vermeyeceğini vurguladı. Hakim karşısına daha çıkmaya yüzü olmadığını belirten Akçıl, tükenmişlik sendromunda olduğunu ama doğru biriyle bir kez daha evlenebileceğinin haberini verdi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl 2018 yılında Burcu Kıratlı ile dünyaevine girmeye karar vermiş ve 9 ay sonra ayrılma kararıyla gündem olmuştu. Boşanmalarının ardından kopamayan çift, evliliklerine bir şans daha vermeyi düşünürken ilk evliliğinin bitiş sebebinin Kıratlı'nın kıskançlığı olmasıyla, ikini evlilikleri de geçtiğimiz günlerde Akçıl'ın baba olma isteği karşısında son buldu. 

Ünlülerin yaşadığı tükenmişlik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir & tedavisi var mıdırİLİŞKİLİ HABERÜnlülerin yaşadığı tükenmişlik sendromu nedir? Belirtileri nelerdir & tedavisi var mıdır

sinan akçıl

sinan akçıl

YENİ KLİP GELİYOR

İki kez evlenip ayrılan ünlü çiftten başarılı popçu Sinan Akçıl, kameralardan uzak bir hayat sürmeye çalışıyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni bir klip çekerken sette muhabirlerin sorularını yanıtlayan Akçıl, Ataşehir Araba Mezarlığı'nda  "Yaktırma" parçasının çekimlerini tamamladı. 3 aylık bir projesi olduğunu ve pandeminin araya girmesi sebebiyle sürekli ertelendiğini belirten Akçıl, sonunda tamamlandı ifadesiyle yanıt verdi.

sinan akçıl ve eski eşi burcu kıratlı

sinan akçıl ve eski eşi burcu kıratlı

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNDA

Ünlü şarkıcı basın mensuplarının boşandıktan sonra ortaya çıkmamasına yönelik sorduğu soruya cevap veren Akçıl "Çok fazla çıkmıyorum. Dışarı çıkamama, görünmeme sendromuna kapıldım. Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromu değil, benimki tükenmemişlik sendromu." ifadelerini kullandı.

sinan akçıl piyano çalarken

sinan akçıl piyano çalarken

"HAKİM KARŞISINA ÇIKMAYA YÜZÜM YOK"

Biten veliliğine üçüncü bir şans daha vermek isteyip istememesine yönelik yöneltilen soruya Akçıl "Bir daha o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok güzel bir ilişkiydi ama artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her zaman mutlu olsun. Saygıyla anacağımız bir şekilde bitmeliydi, öyle de oldu. Üzüntüler oldu ama ben kendime bambaşka bir yol çizdim. Bundan sonra hayatımıza girecek kişilere de saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı." şeklinde yanıt verdi.

sinan akçıl ve eski eşi burcu kıratlı

sinan akçıl ve eski eşi burcu kıratlı

"DOĞRU İNSANLA DÜŞÜNÜRÜM"

Evlilik hakkında konuşan Akçıl "Evlilik çok güzel bir kurum. Ben bunu hakkıyla yerine getirecek bir adam olduğumu düşünüyorum. Doğru zaman, doğru insan olursa yeniden düşünürüm" açıklamasıyla sevenlerini heyecanlandırmayı başardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sagopa Kajmer ve Kolera arasında yeni kavga!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0