Oyuncu Yasemin Allen TRT Dijital ile anlaştı! 'Ben Ölmeden Önce' oyuncu kadrosu...

Ünlü oyuncu Yasemin Allen'in yeni projesi belli oldu. Yıldız oyuncu TRT Dijital için çekilecek olan 'Ben Ölmeden Önce' dizisinde yer alacak. Ben Ölmeden Önce dizisinin konusu ne ve oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar.

Dijital Platform müjdesiyle gelen TRT Dijital, sonbaharda yayın hayatına başlayacak. 'Akif', 'Hay Sultan', 'Tozkoparan' gibi projelerin yayınlanacağı platformda, Bozdağ Film de 'İbn-i Sina' dizisini izleyiciyle buluşturacak. Televizyon dizileriyle başarılara imza atan TRT, dijital platformu için yeni bir projeyi daha hayata geçirecek. Çalışmalarına başlanan Gold Film'in üstlendiği 'Ben Ölmeden Önce' dizisinin başrolü için başarılı oyuncu Yasemin Allen ile anlaştı. Dizinin çarpıcı hikayesinin yanı sıra kadrosundaki yıldız isimler dikkat çekti.

Yasemin Allen

Yasemin Allen

BEN ÖLMEDEN ÖNCE DİZİSİNİN KONUSU

Ahmet Sönmez'in yazıp yönettiği dizi, 45'er dakikalık 8 bölümden oluşacak. Her bölümde farklı karakterlerin hayatlarına yer verilecek 'Ben Ölmeden Önce' dizisinin 20 Haziran'da setlere çıkmaya bekleniyor.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

BEN ÖLMEDEN ÖNCE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Uğur Yücel, Necip Memili, Erkan Petekkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal'ı buluşturan 'Ben Ölmeden Önce'nin ekibine başarılı oyuncu Yasemin Allen de katıldı. Öte yandan ünlü yıldız ayrıca Ay Yapım'ın Paramount Plus için çektiği The Turkish Detective dizisinde Haluk Bilginer ve Ethan Kai ile başrolü paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cemre Baysel kimdir ve kaç yaşında?

BİR YORUM YAPIN 0