Usta oyuncu Zerrin Tekindor ve Demet Özdemir yıllar sonra yeniden bir arada!

Usta oyuncu Zerrin Tekindor geçtiğimiz günlerde genç oyuncu Demet Özdemir'le fotoğraf paylaştı. Aynı fotoğrafı Özdemir'de paylaşırken, Tekindor güzelliğiyle herkesi büyüledi. Paylaşıma beğeni yağmurları yağarken, yorumlar da dikkatleri çekmeyi başardı.

Usta oyuncu Zerrin Tekindor tek kişilik performansı olan "Toz" oyunu devam ederken, herkesi etkilemeyi başardı. 57 yaşındaki usta oyuncu asla yaşını göstermeyerek kendine "maşallah" dedirtmeyi her defasında paylaşımlarıyla başarıyor. 

zerrin tekindor

zerrin tekindor

TEK BAŞINA İZLEMEYE GİTTİ

Şu sıralar Disney Plus'la anlaşan ve dizi çalışmaları yürüten oyuncu Demet Özdemir, bu yaz nikah masasına oturacağı Oğuzhan Koç ve evlilik hazırlıklarıyla gündeme gelirken, bu koşturmacada kendine zaman ayırmak istemiş ve Zerrin Tekindor'un tek kişilik "Toz" oyununa tek başına gitme kararı almıştı. 

zerrin tekindor ve demet özdemir

zerrin tekindor ve demet özdemir

"ASLA YAŞLANMIYOR"

Demet Özdemir, Tekindor'un performansıyla göz kamaştırdığını gerçek bir profesyonel olduğunu iddia ederken aktif kullandığı sosyal medya hesabından Tekindor'la tiyatro öncesi çekildiği fotoğrafı paylaştı. Aynı kareyi Tekindor'da kendi hesabından paylaşırken kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan paylaşımlarda en çok rastlanılan yorumlar Tekindor için "Zamana meydan okuyor, asla yaşlanmadı nasıl tanıdıysam hala aynı", "Gençlere taş çıkartıyor" oldu. Bir taraftan da yeni projeler gelir mi, bu ikiliyi bir dizide görür müyüz yorumları da dikkatleri üzerlerine çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray en büyük pişmanlığını ilk kez açıkladı!

Hint milyoner kızına peri masalını yaşattı! Bodrum'da kızına 4 gün 4 gece düğün yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Hint milyoner kızına peri masalını yaşattı! Bodrum'da kızına 4 gün 4 gece düğün yaptı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0