Ebru Şahin ve Engin Akyürek hakkında bomba iddia!

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve Engin Akyürek hakkında ortaya atılan bir iddia sosyal medyada gündem oldu. İddialara göre; son dönemlerin gözde oyuncuları, devam ettikleri projeler sonra erince yeni bir projede bir araya gelecek.

Son dönemlerin en beğenilen oyuncularından biri olarak karşımıza çıkan Ebru Şahin, hem "Destan" dizisindeki başarılı performansı hem de Cedi Osman ile hazırlıklarını sürdürdüğü düğün haberleriyle gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu hakkında ortalığa atılan yeni bir iddia büyük yankı uyandırdı.

İddialara göre; Ebru Şahin yakın zamanda ünlü oyuncu Engin Akyürek ile aynı projede bir araya gelecek. İkilinin devam ettiği projeler sona erdikten sonra 2023 tarihinde dijital bir platformda yayınlanacak yapımla sevenlerinin karşısına çıkacağı ileri sürüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray en büyük pişmanlığını ilk kez açıkladı!

Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli'nin son hali herkesi şaşkına çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli'nin son hali herkesi şaşkına çevirdi!
Baba dizisinde skandal görüntüler! Yönetmen Çağrı Bayrak sarhoş halde...

İLİŞKİLİ HABER

Baba dizisinde skandal görüntüler! Yönetmen Çağrı Bayrak sarhoş halde...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0