Hollywood oyuncusu Chris Pratt'ten eşi Katherine'a duygusal yıldönümü kutlaması!

Eşi Katherine Schwarzenegger ile geçirdiği evliliğinin 3. yılını kutlayan ünlü oyuncu Chris Pratt, sosyal medyada paylaşımlara doymadı. Kendini, eşi Katherine ile evli olduğu için şanslı bulan başarılı aktör, çocuklarıyla da fotoğraflarını koyarak hayatın vermiş olduğu en güzel şey notlarıyla duygusal paylaşımlarda bulundu.

Ünlü Hollywood oyuncusu Chris Pratt, "Galaksi'nin Koruyucaları" başta olmak üzere bir çok filmde gişe rekoru kılmış ve adından bahsettirmeyi başarmıştı. Mutluluğunu arttırmak için aşık olduğu Katherine Schwarzenegger ile 2019'da dünyaevine girmiş ardından 3 çocuğuna babalık duygusu yaşadığı için mutluluğunu her defasında dile getirmişti. 

chris pratt ve eşi katherine

chris pratt ve eşi katherine

ŞANSLI BİR ADAMIM

Ünlü aktör Pratt, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Evliliğinin 3. yılını paylaşımlar üzerinden duygusal notlarla yapan başarılı oyuncu "Seni her gün daha çok seviyorum ve seninle bir hayat yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum." notuyla devam etti.

chris pratt ve eşi katherine schwarzenegger

chris pratt ve eşi katherine schwarzenegger

"HAYATIMI GÜZELLEŞTİRİYORSUN"

42 yaşındaki aktör Pratt, çocuklarıyla ve karısıyla fotoğraflarını paylaşırken "Bu hayatın en güzel hediyeleri" notlarını ekledi. Ardından yaptığı paylaşımlarda ise eşi Katherine'ye seslenerek "Güçlü, muhteşem, akıllı, sevimli, düzenli, ser, kibar, şefkatli eşim evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Ben şanslı bir adamım, bana yaratıcımın hediyesi olduğun için teşekkür ederim. Çocuklarım ve ben sana sahip olduğumuz için yaratıcımıza çok minnettarız. Hayatımızı iyileştirmek için çok şey yapıyorsun, ve her anımızı güzelleştiriyorsun. Teşekkür ederim. Seni seviyorum. Seni seviyoruz..." notunu bıraktı.

katherine schwarzenegger ve oğlu

katherine schwarzenegger ve oğlu

Baba dizisinde skandal görüntüler! Yönetmen Çağrı Bayrak sarhoş halde...

İLİŞKİLİ HABER

Baba dizisinde skandal görüntüler! Yönetmen Çağrı Bayrak sarhoş halde...

BİR YORUM YAPIN 0