Oyuncu Bergüzar Korel çocukların sosyal medya kullanmasına isyan etti!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu isyan etti. Sosyal medyada dönen Mükremin Gezgin'in hastane paylaşımlarına söylenen Korel, çocukların bu tarz platformlara da 15 yaşından önce giriş yapmaması gerektiğini ve bir ebeveynin bunun sorumluluğunda olduğunu bildirdi.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 2009 yılında Halit Ergen ile birlikte dünyaevine girerek iki oğlunu kucağına alarak, onları büyütmek ve yetiştirmek için ekranlardan uzak bir hayatı tercih etti. 

bergüzar korel

bergüzar korel

"BUNA GÜLEEN YAZIKLAR OLSUN"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Mükremin Gezgin ismiyle paylaşım yapan adamın hastanede sanki doğum yapmışcasına başkasının çocuğunu kucağına alarak verdiği poza isyan eden başarılı oyuncu Bergüzar Korel, "Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun!" notunu bırakmıştı. Eleştiri yağmuruna tutulan ünlü oyuncu bir taraftan destekleyici mesajlar alırken, diğer taraftan kendi çocuklarına yönlendirilen mevzu hakkında da açtı ağzını yumdu gözünü.

bergüzar korel ve oğlu

bergüzar korel ve oğlu

"HESAPLARI YOK"

Anneliği hakkında en iyisi olarak çocuklarını doğru ve sağlıklı büyütmek için çaba gösteren Korel, aynı şekilde diğer çocuk sahibi olan annelerin de buna dikkat etmesi gerektiğini belirten bir toplu yanıt yayınladı. Gelen soru ve eleştirileri yanıtlayan Korel "Bana herkes soruyor bu kadar çok paylaşım yapıyorsun, sosyal medya ve çocuklarla ilgili senin çocukların hiç mi bakmıyorlar Hiç mi hesapları yok? HAYIR YOK." açıklamasında bulundu.

bergüzar korel ve oğlu

bergüzar korel ve oğlu

"15 YAŞINA GELİNCE AÇACAK"

Korel paylaşımının devamında "Bana herkes soruyor bu kadar çok paylaşım yapıyorsun, sosyal medya ve çocuklarla ilgili senin çocukların hiç bakmıyor, hiç mi hesapları yok? HAYIR YOK! Ne TikTok (Ali zaten nefret ediyor), ne instagram. Bu konuyu konuştuğumuzda da her zaman destek aldığımız psikoloğumuzun da yönlendirmesiyle bu tarz hesapları ancak 15 yaşına geldiğinde açacak TİKTOK ASLA!" ifadelerini kullandı.

bergüzar korel ve oğlu

bergüzar korel ve oğlu

"BİZ GETİRMİŞ OLABİLİRİZ AMA SAHİBİ DEĞİLİZ"

Sonrasında "Ayrıca ne Ali'nin ne de bebeklerin fotoğraflarını paylaşmama konusunu da kendisiyle konuştuğumda bunun çocuklarımız için ne kadar doğru bir şey olduğunu bir kez daha anladım. Çocuklarımızı dünyaya getirmiş olabiliriz  ama bu onların sahibi olduğumuz anlamına gelmiyor. İstemedikleri hiçbir şeyi yapmaya hakkımız olmadığı gibi bedenlerini, duygularını kısaca her anlarını milyonlarla paylaşmanın kabul edilir bir tarafı yok." şeklinde ifade etti.

bergüzar korel ve ailesi

bergüzar korel ve ailesi

"MERAKLI BIRAKIRSAM ELİNDEN ALAMAM"

Açıklamasında Korel "36 aya kadar korumaya devam edeceğim! yani sorunuzun cevabı Han telefon yada tabletten çizgi film izliyor mu? HAYIR! Sussun diye ekranı eline tutuşturuyor muyum? HAYIR! Ama kendi videosunu çektiğimde bakıyor mu? EVET! Fotoğraflarını görüyor mu? EVET! Aşırı meraklı bırakırsam o telefonu elinden alamam, dolayısıyla bu konuda ciddi bir emek ve kontrol gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

bergüzar koral çocuklarının sosyal medya açıklaması

bergüzar koral çocuklarının sosyal medya açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merhum usta sanatçı Cem Karaca'nın sözleri yeniden gündem oldu!

Midyeci Ahmet'ten çalışanlarına görülmemiş zam! Çalışanlarına döviz endeksli maaş ödeyecek

İLİŞKİLİ HABER

Midyeci Ahmet'ten çalışanlarına görülmemiş zam! Çalışanlarına döviz endeksli maaş ödeyecek

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0