Merve Boluğur oyunculuğu bırakıp şarkı çıkardı! Sosyal medya yıkıldı...

Acemi Cadı ile ünlenen Merve Boluğur meslek değiştirdi. Şarkıcılığa soyunan Boluğur, sosyal medyanın dalga konusu oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sinem Kobal, Burak Özçivit, Birkan Sokullu, Gonca Vuslateri, Kadir Doğulu ve Şenay Gürler'in de rol aldığı, gençlik ve drama türündeki 'Küçük Sırlar' (2010-2011) dizisinde 'Ayşegül' karakteriyle tanınan Merve Boluğur'un çıkardığı şarkısını duyanlar şoke oldu ve "Murat Dalkılıç'tan sonra kendine gelemedi" yorumları yaptı.

"Şşşttt" adlı şarkısını paylaştığı anda gündem olan oyuncu hakkında binlerce paylaşım yapıldı. Merve Boluğur'un şarkısı duyanlar eski eşi Murat Dalkılıç'a da göndermeler de bulundu. Twitter'da iki isim de en çok konuşulan konular arasına girdi.

İşte Merve Boluğur'a gelen bazı yorumlar...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0