Hakan Ural covid olduğunu açıklamıştı! Nur Tuğba'dan videolu açıklama!Nur Tuğba Namlı hamile mi

Ünlü sunucu Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı ile ilgili müjdeli haberi duyurdu. İki çocuk annesi olan Namlı'nın 3. bebek beklediğini açıklamıştı. Üçüncü bebeğine hamile olan Nur Tuğba Namlı koronavirüse yakalandı. Nur Tuğba Namlı'nın sağlık durumu merak edildi. Ünlü sunucu sağlık durumuyla ilgili videolu açıklama yaptı. İşte detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D ekranlarında hafta içi yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural, Nur Namlı Tuğba'nın yaptığı programda sevindiren haber geldi. Programının sevilen sunucusu Nur Namlı Tuğba'nın üçüncü bebek beklediği öğrenildi. 

nur tuğba namlı hamile

nur tuğba namlı hamile

Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı'nın bebek haberini "Nur Tuğba hamile. Ailemize biri daha katılacak. Cinsiyeti ise erkek" sözleriyle duyurmuştu.

KORKUTAN HABER!

Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı ile ilgili üzen haber geldi. Bebek bekleyen Nur Tuğba Namlı koronavirüse yakalandı. 

Sevenlerini korkutan ünlü sunucu sağlığıyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Herkese merhaba, bu fotoğrafı bugünkü yayından...Bilerek seçtim çünkü iyi olduğumu sizinle paylaşmak istedim. Bugün belimin ağrısı nedeniyle tedbiren yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıktı.

Çok hafif semptomlarla geçiriyorum, sağlık durumum gayet iyi merak etmeyin. Hamilelikle birlikte bağışıklık sistemin olduğundan daha çabuk etkilendi sanırım. Hem ben hem bebeğim gayet iyiyiz. En kısa zamanda beraberiz. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler"

Nur tuğba namlı korona oldu

Nur tuğba namlı korona oldu

Hakan Ural partneri Nur Tuğba Namlı ile ilgili üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getirdi. 

hakan uraldan Nur tuğba namlı açıklaması

hakan uraldan Nur tuğba namlı açıklaması

Ural, "Sevgili mesai arkadaşım maalesef covid pozitif acil şifalar diliyorum. Kısa sürede negatif olup aramıza dönecek" açıklamasında bulundu. 

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ VİDEOLU AÇIKLAMA

Nur Tuğba Namlı koronavirüsü atlattığını sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Videoda Kanal D program çekimlerinde olduğunu çok şükür notuyla paylaştı.

2015 yılından beri iş insanı Mustafa Banlı ile evli olan Nur Tuğba Namlı'nın bir kızı ve bir oğlu bulunuyor. 

nur tuğba namlı

nur tuğba namlı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Efsane oyuncu Cüneyt Arkın asıl mesleği olan doktorluğu paylaştı!

Cenazesi kaldırılan Kurtlar Vadisi'nin "Deve Tuncay"ı Osman Wöber'e büyük vefasızlık!

İLİŞKİLİ HABER

Cenazesi kaldırılan Kurtlar Vadisi'nin "Deve Tuncay"ı Osman Wöber'e büyük vefasızlık!
Yıldız Tilbe'den hayranlarını korkutan açıklama! Emekliliğe mi ayrılıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den hayranlarını korkutan açıklama! Emekliliğe mi ayrılıyor?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Tepki 1 yıl önce

Demek sağlıklı olmak size iyi gelmiyor,verdiğiniz resme bakacak olursak..! Bir de bilerek bu resmi seçmiş miş..!

umut bey 1 yıl önce

Allah rızası için şu paylaşımlarda NAMASTE işaretini kullanmayın, bu hinduların tapınma hareketidir. Bizim dua ritüelimiz iki elin dua kıblesi olan semaya açılması ile olur. Vatsapta var kullanabilirsiniz.

Toplam 6 beğeni

Hakan 1 yıl önce

Kadın hamile ise bizene kocası sevinsin zaten Tv'de de saçmalayıp duruyor Hakan Ural konuya müdahale edip durumu kurtarmaya bir haftada zaten milyonlarca TL tazminat öder kafa basmayan arada geçinen insanın teki kendinizde gelistirmek yok boş boş konuşuyor herzaman feministin teki