Usta sanatçı Cüneyt Arkın yıllar öncesine gitti!

Yeşilçam efsanelerinden Cüneyt Arkın, takipçilerini bir kez daha yıllar öncesine götürdü.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan 84 yaşındaki usta sanatçı Cüneyt Arkın, dönemin yıldız isimlerinin yer aldığı, Antalya Film Festivali yolculuğunda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 'Kara Murat' karakterine hayat verdiği filmler başta olmak üzere çok izlenen birçok projede yer alan usta sanatçı, adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Yeşilçam efsanesi; Gülşen Bubikoğlu, Hulusi Kentmen, Cemil Şahbaz, Ünsal Emre, Uğur Dündar, Emel Sayın, Aydemir Akbaş ve Cevdet Arıkan gibi çok sayıda ünlü sanatçının bulunduğu fotoğrafa, "Antalya Film Festivali hatırası" notunu düştü.

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı!
Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun eski hali herkesi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun eski hali herkesi şaşırttı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0