Cengiz Kurtoğlu'ndan bomba itiraf! 'Biz eşimle birbirimize hiç...'

Arabesk müziğinin sevilen isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, Merve Yurtyapan'ın yazdığı 'Yarım Asrı Devirenler' kitabında özel hayatına dair bilinmeyenlerini anlattı. Eşi Fatma Kurtoğlu tanıştığı günden bu yana yaşadıklarını ilk kez anlatan ünlü sanatçı itirafıyla herkesi şaşırttı.

"Duyunlara Duymayanlara", "Yorgun Yıllarım" ve "Küllenen Aşk" gibi unutulmaz parçalarla adından söz ettiren Cengiz KurtoğluMerve Yurtyapan'ın yazdığı 'Yarım Asrı Devirenler' kitabı için birbirinden özel açıklamalarda bulundu. 1979 yılından beri evli olduğu eşi Fatma Kurtoğlu ile tanıştıkları günden itibaren yaşadıklarını ilk kez anlatan Kurtoğlu, eşiyle beraber göğüs gerdiği tüm zorlukları hayranlarıyla paylaştı.

Cengiz Kurtoğlu

Cengiz Kurtoğlu

"DEDEMLE BABANNEMİN EVİNDE KALIYORDUK"

"Tarabya'da ilk çalışmaya başladığım dönemde dedemle babaannemin evinde kalıyorduk" diye sözlerine başlayan Kurtoğlu "Çocuklar da çok küçüktü, gürültü yapıyorlardı. Eşimle ev kiralayalım dedik. Zemin katta bir ev bulduk. Daha sonra çalışıp biraz daha para biriktirince başka eve çıkmaya karar verdik ama paramız kirasına yetmedi. Sonra bir anda çok iş gelmeye başladı. Bir sahneden diğerine koşturdum ve o kirasına paramızın yetmediği evi çok kısa süre sonra satın aldım" şeklinde konuştu.

Cengiz Kurtoğlu ve eşi Fatma Kurtoğlu

Cengiz Kurtoğlu ve eşi Fatma Kurtoğlu

"AŞKIMIZI KALBİMİZDE YAŞIYORUZ"

İlginç bir itirafta da bulunan ünlü sanatçı "Biz 70'li yıllarda köyde birbirimize 'Aşkım seni seviyorum' diyemezdik, utanırdık. O utangaçlık hâlâ devam ediyor. Alenen sevgimizi birbirimizin yüzüne söylemiyoruz ama kalbimizde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Çocukluğunda zor günler geçiren Kurtoğlu, mutlu bir yuva kurduğu için eşine teşekkür etmeyi ihmal etmedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendi parçalanmış ailemi örnek alıp evime yansıtsaydım bulunduğum noktada olamazdım. Bu noktada eşime teşekkür ediyorum. Sevgi, saygı ve bağlılıkla evimizi kurdu. Ekonomimizi kızımla birlikte kendisi yönetir. Evin maliye bakanı onlar. 15 yıl önce ben yönettiğimde paraları anlamadığım şekilde dağıtıyorduk. Artık evin muhasebesini onlar yapıyor, benim de kafam rahat ediyor"

Cengiz Kurtoğlu ve ailesi

Cengiz Kurtoğlu ve ailesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zuhal Topal 32 bin liralık tazminat davası açtı!

Bircan Bali'den kötü haber! Son şansı verdiği eski eşi Ömer Gezen'den tekrar ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Bircan Bali'den kötü haber! Son şansı verdiği eski eşi Ömer Gezen'den tekrar ayrıldı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0