Kolpaçino 4 4'lük rekordan rekora koşuyor! 4 haftada zirveye yerleşti

3 filmden oluşan ve Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı "Kolpaçino" film serisi, 8 yıllık hasretin ardından 4'üncü filmiyle beyaz perdede izleyenlerle buluştu. 12 Ocak'ta vizyona giren yapım, 1 milyon 698 bin seyirciyle son yılların izlenme rekorunu hem de kendi serisinin en çok izlenen projesi oldu.

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in yazıp yönettiği "Kolpaçino" serisi sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir dönem fırtına gibi esmişti. Vizyona girdiği andan itibaren sinema severler tarafından yoğun bir ilgi gören yapım, yıllar geçmesine rağmen geniş bir hayran kitlesine sahip. 

Kolpaçino serisinden sahneler

Kolpaçino serisinden sahneler

Son olarak 3'üncü filmi "Kolpaçino 3. Devre" ile izleyenlerin karşısına çıkan sevilen yapımdan geçtiğimiz aylarda hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül gibi birbirinden ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı yapım, "Kolpaçino 4 4'lük" ismindeki yeni filmiyle beyaz perdede izleyenlerle buluştu.

Kolpaçino 4 fragman

Kolpaçino 4 fragman

KOLPAÇİNO SERİSİNİN REKORUNU KIRDI

12 Ocak'ta vizyona giren film, ilk hafta sonunda 441.251 kişi tarafından izlenerek rekor kırmıştı. Son 4 yılın en iyi açılışını yapan film olan Kolpaçino 4 4'lük dördüncü haftanın sonunda 1 milyon 698 bin 157 seyirciye ulaştı. Film, yüksek gişesiyle son yılların en çok izlenen komedi filmi ve serinin en çok izlenen filmi oldu. 

Kolpaçino 4

Kolpaçino 4

GALASI YAPILMIŞTI

Heyecanla beklenen yapımın önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde galası yapıldı. 5.100 kişinin katıldığı galada Muazzez Ersoy, Derya Uluğ, Asil Gök, Gonca Vuslateri, Büşra Pekin, Bora Gencer, Çetin Altay, Bekir Aksoy, Cem Gelinoğlu gibi pek çok isim dikkat çekti. Galada konuşan Şafak Sezer, "Film yapmak bu zamanda çok zor, sinemalara izleyicileri getirmek bile çok zor. İnşallah bahtı güzel, gişesi güzel bir film olur. Aynı ekip devam ediyor. Yalnız Aydemir ağabeyimiz biraz rahatsız, ona da geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İÇERİSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ"

Filmin yapımcısı Polat Yağcı ise eğlenceli bir projeye imza attıklarını belirterek "Seyircinin güleceği çok güzel bir film oldu. Daha önceki filmde ‘İçerisi şampiyonlar ligi gibi’ diyorduk, bu film öyle oldu." şeklinde konuştu.

"HEP GÜLELİM İSTİYORUZ"

Galanın sonunda film perdesinin arkasından Serdar Ortaç orkestra eşliğinde 'Karabiberim', 'Padişah' ve 'Bilsem Ki' şarkılarını konuklar için seslendirdi. Müzikal bir şölene imza atan Ortaç, sahneye İbrahim Tatlıses'i de davet etmeyi unutmadı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, "Ben filmi çok beğendim. Çok emek var. Bizim gülmeye ihtiyacımız var, savaşa değil. Bütün dünyanın gülmeye ihtiyacı var. Haberlerde kan ve savaş görmek istemiyoruz, hep gülelim istiyoruz" diye konuştu. 

OYUNCU KADROSU GÖZ DOLDURDU

İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil gibi yıldız isimlerin de yer alacağı filmde "Ekmek Teknesi", "Dinle Sevgili" gibi yapımlarla adından söz ettiren Cem Kılıç'ın mafya lideri 'Vural' karakterini oynayacağı öğrenildi.

"İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Olaylar Olaylar" gibi birbirinden başarılı yapımlarla büyük beğeni toplayan Sadi Celil Cengiz ise Vural'ın adamı olarak izleyicilerle buluşacak.

'Özgür' karakterinin intikam macerasına çıktığı dördüncü filmde sürpriz bir isim daha yer alacak. Türkiye'nin sevilen ismi Aşkım Kapışmak'yaşam koçu' karakteriyle filme renk katacak.

Aşkım Kapışmak ve Şafak Sezer

Aşkım Kapışmak ve Şafak Sezer

KOLPAÇİNO 4 4'LÜK KONUSU NEDİR?

Şafak Sezer'in oynadığı Özgür karakteri ve Aydemir Akbaş'ın canlandırdığı Sabri karakteri, aralarındaki husumete son vermek ve hesaplaşmak için bir mekanda toplanırlar. Ali Çatalbaş'ın oynadığı Tayfun karakteri ise, nişanlanmadan önce son bir kumar gecesi organize eder ve Özgür'ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekana gelmesi işler hiç umulmadık noktalara gidecektir. Mafya tarafından kaçırılan ikilinin imdadına polisler yetişebilecek mi?

KOLPAÇİNO 4 4'LÜK FRAGMANI

12 Ocak'ta "Kolpaçino 4 4'lük" ismiyle vizyona girecek olan yapımın tanıtım filmi yayınlandı. İşte, sinema tutkunlarını ekran başına kilitleyen o fragman...

Dünyada sadece Türkiye'de var! Boyabat Bazalt Kayalıkları görenleri hayrete düşürüyor

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada sadece Türkiye'de var! Boyabat Bazalt Kayalıkları görenleri hayrete düşürüyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Osman 3 ay önce

Dün akşam gittik. 2-3 yerde kahkaha attım sadece. gerisini mal gibi izledim. Çok saçma olmuş.

selim koç 3 ay önce

eski tadı yok sanki

Toplam 1 beğeni

None 6 ay önce

Şafak Sezer, Sedat Peker'e benzemiş.

KADİR 6 ay önce

ganyotçu yokmu ya

Toplam 5 beğeni

Coni Sins 6 ay önce

Şafak Sezer ayakkabısı iğrenç, hiç uymamış

Yorumların Tümünü Okuyun