Prens William evsizler için eline dergileri aldı soluğu Londra sokaklarında aldı!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde üyelerinden Prens William, geçtiğimiz gün Londra sokaklarında evsizlere yardım amaçlı Big Issue dergisi satarken objektiflere yansıdı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in torunu ve tahtın varisi Prens William, önceki gün Londra sokaklarında halkın arasında görüntülendi. The Big Issue yazılı bir forma ve şapka takan Prens William, evsizlere destek olmak amacıyla dergi satmaya başladı. Prensi elinde dergiyle gören halk büyük bir şaşkınlık yaşarken hızla fotoğraf çekilmek için yanına koştu.

Prens William evsizler için sokakta dergi sattı

Prens William evsizler için sokakta dergi sattı

Bir taksi sürücüsü olan Neil KramerWestminster bölgesinde taksisini şarj ettiği esnada bir Big Issue satıcısının yanına gelerek dergi isteyip istemediğini sorduğunu anlattı. Satıcının kendisini Prens William olarak tanıttığını ifade eden Kramer, Prens William ile fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Prens William dergi satarken bir taksi şoförüyle fotoğraf çekildi

Prens William dergi satarken bir taksi şoförüyle fotoğraf çekildi

Yardım severliğiyle ön plana çıkan Prens William 2014 yılında evsizlere yardım eden hayır kurumu Centrepoint ve 2018 yılında da evsizler için kurulan Passage adlı bir merkeze ziyaret gerçekleştirmişti.

Prens William ve eşi Kate Middleton

Prens William ve eşi Kate Middleton

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hüseyin Kağıt'ın konserinde kavga çıktı! Tekmeler havada uçtu

Hakan Ural'dan Twitter açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'dan Twitter açıklaması!
Şef Gürkan Topçu'dan misafirlerine 32 bin TL'lik ikram!

İLİŞKİLİ HABER

Şef Gürkan Topçu'dan misafirlerine 32 bin TL'lik ikram!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Enver Miral 1 yıl önce

Dünyanın baş belası Türk milletinin tarihindeki ennnn büyük düşmanı cani ingilizlerdir. Cani aile/kraliyet şirinlik yapmaya göz boyamaya çalışıyor.

Kraldöver 1 yıl önce

Bundan sonra halk gibi beli iki büklüm olana ve sizlayana kadar fabrikalarda çalışsın.

Müzüm 1 yıl önce

Tüh melek melek artık evsiz aç kalmaz

Kul insan 1 yıl önce

Sömürgeci İngiltere nin sonu çok feci olacak inşaAllah. Tam on dört ülkeyi sömürüyorlar. B.k gibi para var ülkede huzur yok ev yok. Ağlayanın malı güleni sevindirmez.

HEREDOT CEVDET 1 yıl önce

İngiliz oyunu,,,şimdiden koltuk için parlatiyorlar,