Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler dolandırıldı! Bir buket çiçeğe verdiği para...

Ev sahiplerinin kiralarına yaptığı zamla gündeme gelen Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti, bu sefer gündeme bambaşka bir konu ile geldi. Kiralarına dört katı zam yapmaya çalışan ev sahibi ile uğraşan Berfu Yenenler, sürekli bu şekilde dolandırıldıklarını itiraf etti.

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, son dönemde sosyal medya fenomeni olarak takipçilerinin karşısına çıktığı için, evinden sık sık ailesiyle paylaşımda bulunuyor. Evde sürekli çekim yapıp sosyal medyada paylaştığı için ev sahibi tarafından ilginç bir tepki gören Yenenler, ev sahibinin evin değerini düşürdüğünü iddia ettiğini açıklamıştı. "Evimin yüzünü eskitiyorsunuz, bedelini ödeyin" diyen ev sahibi kirayı dört katına çıkarmaya çalıştı. Bunu kabul etmeyen çift gündem olmuştu.

Bu durumlar yaşanırken Berfu Yenenler sık sık böyle olaylarla karşılaştıklarını ifade etti. Yenenler, alışveriş yaptıkları birçok kişi tarafından dolandırıldıklarını itiraf etti. Sabah'ta yer alan habere göre; Eser Yenenler'in eşi açıklamasında şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde bir satıcıdan çiçek almak istedim. Elime bir buket aldım ve fiyatını sordum. Adam '500 lira' dedi ama bence fiyatı en fazla 100 liraydı. Elime aldığım için de utandım geri bırakamadım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yasemin Sakallıoğlu’ndan eşi Burak Yırtar’a sahnede büyük sürpriz!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Hasan07 1 yıl önce

Sormak lazım; acaba hangi devirde yaşıyor. 100 TL ye çiçek mi kaldı. Ben bile anneler gününde 300 TL verdim.. Kendinizi acındırmayın.

Msfr 1 yıl önce

O durum size has degil.oyle bi xzamana geldik ki kim ne tutturabilirse..allah yardmcmiz olsn...

metinbaba 1 yıl önce

sırtlarında taş çkmiyorlar,bedavadan milyonlar kazanıyorlar,,bunların ağlamasıda reklam!!!