MasterChef Güzide'nin yeni kariyeri şaşırttı! Türkiye'nin en büyük macera köyünü açtı

2019 yılında Masterchef sayesinde şöhret ve ün sahibi olan Güzide Mertcan, sık sık mal varlığı ve yaşadığı lüks hayatıyla magazin gündemine oturuyordu. Geçtiğimiz günler sosyal medya hesabından yeni işini duyuran Güzide, Türkiye'nin en büyük macera parkını açtıklarını belirten paylaşımda bulundu.

Masterchef 2019 yılında yarışmacı olarak gelen ve daha sonrasına elenen isimlerden olan Güzide Mertcan, programda kendine ün ve şöhret kazandıracak kadar kalmayı başarmış, yüzünü herkesin hafızasına kazımıştı. Zengin ve lüks hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Güzide, daha önce yaşadığı eviyle gündeme bomba gibi oturmuştu. 

Güzide mertcan ve evi

Güzide mertcan ve evi

YENİ İŞİNİ PAYLAŞTI!

Sosyal medyayı aktif kullanan Güzide Mertcan, son paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Paylaşımında kariyer hayatını değiştirdiğine ilişkin yeni işini paylaşan ünlü isim, Türkiye'nin en büyük macera parkını açtıklarını ve ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Güzide mertcan macera köyü açılışı

Güzide mertcan macera köyü açılışı

"TÜM DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜRLER"

MasterChef Güzide "Türkiye'nin en büyük macera köyünün bugün açılışını yaptık. Bu özel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler" açıklamasını bırakırken paylaşımı beğeni yağmuruna tutulurken, tebrik yorumlarının da ardı arkası kesilmedi.

güzide mertcan

güzide mertcan

"BENDE MAFYA SAYILIRIM"

takipçisinin "Hayırlı uğurlu olsun. Böyle yerler mafyavari insanların elinde oluyor genelde ve öyle yerlere gitmiyorum benden kazanç sağlamasınlar diye. İçim rahat gidebileceğim bir yer çıktı sonunda" yorumuna yanıt veren Güzide "Ben de kendi çapımda mafya sayılırım ya aşk olsun" açıklamasında bulunarak yüzlerde tebessüm oluşturdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güldür Güldür'den Ekrem İmamoğlu tiplemesi! Sosyal medyayı salladı

6'lı masa skecinde olay taklit! Ekrem İmamoğlu tiplemesi gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

6'lı masa skecinde olay taklit! Ekrem İmamoğlu tiplemesi gündem oldu
Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0