Mahsun Kırmızıgül Beyaz Melek filminde Yıldız Kenter'le olan anısını anlattı!

Katıldığı bir programda çektiği Beyaz Melek filminde Yıldız Kenter'le olan anısını paylaşan Mahsun Kırmızıgül, seyircilerin gözlerini dolduracak duygusal bir anısını paylaştı. Filmde başrolü oynayan Yıldız Kenter'in Kırmızıgül'e hocam diye hitap etmesi olayına değinen Kırmızıgül, nasıl onurize olduğundan bahsetti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda konuşan yönetmen, oyuncu ve şarkıcı olan Mahsun Kırmızıgül, 16 yıl sonra çıkardığı albümle gündem olurken, sinema filmlerinden bahsetti. Beyaz Melek film setinde karşılaştığı duyusal bir anıyı paylaşan Kırmızıgül, Yıldız Kenter'le olan diyaloğu üzerine herkesi duygulandırdı. 

mahsun kırmızıgül

mahsun kırmızıgül

"İLKLER UNUTULMAZ"

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Beyaz melek seti başlamadan önce tüm oyuncularla konuşmak istediğini ve set için "Bu filmle ilgili çok önemli bir şey söyleyeceğim. Bu benim ilk filmim, ilkler unutulmaz. Bu filmin setine çıktığımız dönemleri hiç unutmuyorum." ifadelerini kullandı.

beyaz melek film setinden

beyaz melek film setinden

"İLK GÜNÜ UNUTMAM"

Sinema dünyasında kendisiyle alakalı söylenenlere değinen Kırmızıgül "Türkiye'deki ön yargılardan bahsedeceğim. Sinema dünyasında şunu söylüyorlardı, duyuyordum; 'Mahsun pili bitmiş ihtiyarları almış, film çekiyor', 'Bu Mahsun yine türkü mü çığıracak filmlerinde?' Böyle garip garip konuşmalar. Setin ilk gününü hiç unutmam." açıklamasında bulundu.

beyaz melek film

beyaz melek film

"MAHSUN HOCA DEDİ"

Devamında Kırmızıgül "Yıldız Kenter, 'Canikom sete başlamadan önce bir şey konuşabilir miyiz?' dedi. Kameranın önüne geçti, bütün ekibi toparladım. 'Arkadaşlar bu bizim son filmimiz olabilir. Biz bir hikaye okuduk ve bizi burada birleştiren bu senaryo. Biz yönetmenimize çok inanıyoruz, çok güveniyoruz. O bundan sonra sette bizim Mahsun hocamız. Lütfen sizler de ciddiyetle elinizden gelenin en iyisini yapın. Çünkü ben elimden gelenin en iyisini yapacağım' dedi. Zaten hocanın bana 'Mahsun hoca 'demesi, düşünebiliyor musun?" şeklinde izleyicileri de duygusal anlar içerisinde gözlerini dolduracak ifadeler kullandı.

mahsun kırmızı gül

mahsun kırmızı gül

"EN ÇOK İZLENEN FİLM OLDU"

Mahsun Kırmızıgül, ilk sinema tecrübesi olan bu filmde çok eleştiri aldığını ama sonrasında büyük başarı yakaladığını ifade ederken o günlere dair "Filmin çekimleri bittikten sonra bizim dağıtımcımız tek tek sinema salonlarını arıyor, kaç kopya gidecek diye bekliyoruz. Bize '21 kopya' dendi. Türkiye'de normal bir film 50 kopyayla vizyona giriyor. Bizi ücra köşelerdeki sinemalar istemiş. Fragmanı gönderdikten sonra 161 kopyaya çıktı. Vizyona girdiği dönem en çok izlenen film oldu. 'İhtiyar' dedikleri, küçümsedikleri oyuncular için ağız değiştirerek, 'Bu kadar usta oyuncuyu ben de oynatsam benim filmim de iş yapar' dediler. Gerçekten böyle." ifadesiyle açıklama yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray en büyük pişmanlığını ilk kez açıkladı!

My Policeman filminde yer alan Harry Styles ve Emma Corrin'den ilk kareler

İLİŞKİLİ HABER

My Policeman filminde yer alan Harry Styles ve Emma Corrin'den ilk kareler

BİR YORUM YAPIN 0