Buket Aydın yeni reklam filmiyle resmen servet kazandı! Tamı tamına...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren spiker Buket Aydın'ın rol alacağı yeni reklam filminden kazandığı ücret resmen servet değerinde. Daha önce de bir araba markasının reklam filminde boy gösteren Aydın, yeni projesiyle servetine servet kattı.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen spiker Buket Aydın, hem başarılı kariyeri hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya hesabında da oldukça aktif olan ünlü spiker, her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum topluyor.

Popüleritesini oldukça arttıran Aydın bir reklam filminde rol alacağını açıkladı. 37 yaşındaki ünlü ismin reklam filmi projesinden kazandığı rakam ise duyanları şoke etti. Daha önce İtalyan bir araba markasının reklam filminde oynayan ünlü spiker, yeni projesiyle 1.5 milyon TL kazanacak.

Buket Aydın yeni projesinden 1.5 milyon TL kazanacak

Buket Aydın yeni projesinden 1.5 milyon TL kazanacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Özçivit'ten rol arkadaşı Jaffa'ya destek paylaşımı! 

Oyuncu Can Yaman'ı görenler tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Can Yaman'ı görenler tanıyamadı!
Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer hayranlarına müjdeli haber! Kutsal Damacana 4 geliyor

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ertan 1 yıl önce

1.5 milyon bugün çok para değil. 150 milyon çok para