Sahnede düşüp 'Ben Gülben miyim' diyen Serdar Ortaç'a Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi

Yaz şarkılarıyla çok ses getiren Serdar Ortaç, önceki günlerde sahne aldığı son konserinde binlerce kişinin karşısında yere kapaklanmıştı. "Bırak ben Gülben miyim" diyen Ortaç'a Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi. İşte tüm detaylar...

Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden 52 yaşındaki ünlü popçu Serdar Ortaç, son konserinde binlerce kişinin önünde dengesini kaybedip yere kapaklandı. Ortaç, sevenleriyle "Borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım" diyerek dertleşirken bir anda talihsiz bir kaza geçirmişti. Ortaç, geçirdiği kaza anında daha önce sahnede dengesini kaybedip düşen Gülben Ergen'e atıfta bulunmuştu. Ortaç'ın sahnede düştükten sonra yardıma gelenlere, "Bırak ben Gülben miyim?" sözleri magazin gündemde çok ses getirmişti. Bunun üzerine Ergen'e söz hakkı doğdu.

Gülben Ergen sessiz kalamadı

Gülben Ergen sessiz kalamadı

"BEN GÜLBEN MİYİM NE DEMEK?"

Ortaç'ın sahnede düştükten sonra "Bırak ben Gülben miyim?" sözlerine karşılık Gülben Ergen Twitter hesabından şu şekilde paylaşımda bulundu:

"Sahnede düşerken "Ben Gülben miyim" demek o anda insanın aklına nasıl gelir? Bilinçaltında yer eden nedir? Geçmişler olsun #serdarortaç"

Serdar Ortaç sahnede düştü

Serdar Ortaç sahnede düştü

Gülben ErgenİLİŞKİLİ HABERGülben Ergen'den sevindirici haber! Taburcu oldu

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz haftalarda sahnede şarkı söylediği esnada dengesini kaybedip düşmesiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Özellikle 2000'li yılların başlarından itibaren şarkılarıyla çok ses getiren Serdar Ortaç da bu kervana katıldı. 52 yaşındaki sanatçı bir anda dengesini kaybedince kendini yerde buldu. Yardıma gelen çalışanlara Ortaç'ın, "Bırak ben Gülben miyim?" şeklinde karşılık vermesi magazin gündeminde viral oldu.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Ünlü şarkıcının annesinin de bulunduğu konser alanında Ortaç, "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştü iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm ama..." açıklamasında bulundu.

Öte yandan Ortaç'ın yaşadığı talihsizlik yalnızca bununla kalmadı, konserde ses sisteminde de arıza çıktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bu bambaşka bir halay başı! Sosyal medyayı salladı

Arka Sokaklar dizisinde herkesi şoke eden veda! Yiğitcan Ergin kadrodan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar dizisinde herkesi şoke eden veda! Yiğitcan Ergin kadrodan ayrıldı
Berk Oktay'ın yeni projesi belli oldu! ATV'nin yeni dizisinde rol alacak

İLİŞKİLİ HABER

Berk Oktay'ın yeni projesi belli oldu! ATV'nin yeni dizisinde rol alacak

BİR YORUM YAPIN 0